Daca societatea este deja infiintata este obligatoriu sa aveti activitati autorizate la terti, daca nu trebuie sa procedati in consecinta, aspecte ce trebuie sa devina opozabile fata de terti prin inscrierea in Registrul Comertului. Ca sa putem identifica codurile CAEN de care aveti nevoie trebuie sa cunoastem ce activitati prestati in mod exact.
Prestez servicii la domicilul clientului, instalari windows, backup tot ce tine de programe fara comert repari sau vinzari piese , mi-a spus cei cu case de marcat ca numai la targuri se dau casa de marcat portabile este adevarat?
Firma este neplatitoare de tva.
Vad ca nu am primit nici un raspuns, daca imi poate cineva recomda un consilier jurdic pentru problema mea contra cost ar fi minunat
Va multumesc
Firma este deja infiintata doar ca am nevoie de casa de marcat portabila avand principala activitate 620 si pe 620 nu au vrut sa imi aproble casa de marcat portabila
Buna ziua,
Firma este deja infiintata doar ca am nevoie de casa de marcat portabila avand principala activitate 620 si pe 620 nu au vrut sa imi aproble casa de marcat portabila
Cod caen srl-d
Evonem
Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)