avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN prestari servicii IT la domiciliul ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN prestari servicii IT la domiciliul clientului

Buna ziua,

Doresc sa prestez servicii it la domiciliul clientului si as dori sa aflu cu ce coduri caen pot avea aprobare de la anaf

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
Adrian678, utilizator
Daca societatea este deja infiintata este obligatoriu sa aveti activitati autorizate la terti, daca nu trebuie sa procedati in consecinta, aspecte ce trebuie sa devina opozabile fata de terti prin inscrierea in Registrul Comertului. Ca sa putem identifica codurile CAEN de care aveti nevoie trebuie sa cunoastem ce activitati prestati in mod exact.
Buna ziua,

Prestez servicii la domicilul clientului, instalari windows, backup tot ce tine de programe fara comert repari sau vinzari piese , mi-a spus cei cu case de marcat ca numai la targuri se dau casa de marcat portabile este adevarat?
Firma este neplatitoare de tva.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
Adrian678, utilizator
Vad ca nu am primit nici un raspuns, daca imi poate cineva recomda un consilier jurdic pentru problema mea contra cost ar fi minunat

Va multumesc

Firma este deja infiintata doar ca am nevoie de casa de marcat portabila avand principala activitate 620 si pe 620 nu au vrut sa imi aproble casa de marcat portabila
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Firma este deja infiintata doar ca am nevoie de casa de marcat portabila avand principala activitate 620 si pe 620 nu au vrut sa imi aproble casa de marcat portabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalizare casa de marcat AncaMariaDragomir AncaMariaDragomir Buna ziua, As avea si eu o intrebare la dvs. Am infiintat un SRL , principalul obiect de activitate este cel de traduceri si interpretariat, dar am autorizat ... (vezi toată discuția)
Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)
Incasare cu bon fiscal sau chitanta prestari servicii instalko instalko Buna ziua, in cazul in care o societate presteaza servicii la domiciliul clientului (incalzire centrala, amenajari interioare, instalari aparate aer ... (vezi toată discuția)