Proprietar este statul (RAEDPP) , ca locator in contract cu statul este trecuta d-na P . Gica , cel care ameninta si ocupa spatiu in momentul de fata este P Mihai in calitate de sot , cei doi la randul lor au inchiriat mamei mele. Va multumesc frumos pentru sfaturi .
Din nefericire locatorul a intrat in apartament cu acordul mamei iar cand ea a plecat de acasa au inceput amenintarile ca sa elibereze locuinta , in momentul de fata ni s-a impus sa luam bunurile maine la ora 8:00 dimineata ori altfel le scoate el in fata blocului .Mentionez ca am incercat mai intai o abordare amiabila insa nu am avut cu cine sa ne intelegem . Va rog frumos sa ma sfatuiti ce se poate face in situatia asta . Multumesc frumos .
Buna ziua !! Va rog frumos sa ma sfatuiti ce actiuni legale se pot lua in situatia in care mama mea a stat fara contract de inchiriere intr-un imobil sub inchiriat de stat proprietarului , acesta din urma impunandu-se cu amenintari sa se elibereze imobilul pana deseara .Mentionez ca nu dispun de resursele neccesare in momentul de fata ca sa-i pot schimba domiciliul mamei peste noapte. Va multumesc anticipat !!
Buna ziua !! Va rog frumos sa ma sfatuiti cum as putea sa determin anumite persoane cu caini care isi fac nevoile in jurul parterului unde stau sa curete sau eventual sa nu mai vina cu cainele sub geamul meu . Exista vre-o lege data de Consiliul Local Constanta pentru acest aspect ? Cu respect ! Multumesc frumos!
Va rog sa-mi explicati in ce conditii se poate schimba numele de familie al unui minor din prima casatorie , minor aflat la mama in urma hotararii de divort si care primeste pensie pentru a putea purta numele actualului sot din a doua casatorie.
Mentionez ca varsta copilului este de 12 ani si este vizitat de tata din cand in cand.
Buna ziua ,
Doresc o a doua parere in cazul unui accident usor , in care eu pagubitul aflat in statioanare /parcat pe bulevard la intersectie acestuia cu o strada cu acces interzis , si partea vinovata la fel parcata pe strada cu acces interzis , accidentul producande-se cand vinovatul neasigurande-se a dat cu spatele din strada cu acces interzis exact in masina mea. Am facut constatare amiabila ,pagubele fiind doar portiera mea fata dreapta care trebuie inlocuita , el recunoscand vina si cu asigurare Casco la Omniasig. Am mers la inspectorul de daune de la Omniasig si dosarul a fost trimis si evaluat de cei de la Bucuresti , am fost sunat de cei de la service in final cand mi s-a comunicat ca se considera culpa comuna deoarece si eu eram parcat neregulamentar la mai putin de 25 de m de intersectie si drept urmare trebuie sa suport jumatate din reparatie . Intrebarea mea: Este corect verdictul celor de la asigurari ? Pot face ceva sau sunt bun de plata ? Va multumesc anticipat!!