avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate sosososo

Activitate sosososo

Buna ziua tuturor!
Dacă am cumpărat un teren de la mama mea incheiat/autentificat la notar,plata făcută prin transfer bancar la o suma sub prețul pieței,pot avea probleme cu cei doi frati dupa decesul mamei?
Menționez ca nu suntem în relatii bune.Va multumesc!
Răspuns la discuția CF imobil
Îmi cer scuze,ma refer la cumparator daca sunt ceva riscuri.Doresc sa cumpăr dar vreau sa știu dacă îl pot folosi ca si locuinta sau doar ca si spatiu comercial.Multumesc frumos!
Răspuns la discuția CF imobil
Presupune ceva riscuri ? Trebuie folosit ca spațiu comercial sau locuinta?
Actualul proprietar l-a cumpărat în anul 2019
Discuție CF imobil
Buna ziua,doresc sa cumpăr un imobil pe al cărui CF exista o notare la pct B (inscrieri): se notează interdicția de instrainare timp de 3 ani de la data dobândirii sau folosirea spațiului dobandit in alte scopuri decât cele prevazute de art 28 Legea 550/2002.Ce inseamnna aceasta situație? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Donație sau împrumut?
Si sulta de ce trebuie plătită,soțul e de acord cu pasajul (din cauza lui am ajuns în această situație)
Da,a vândut un teren si vrea sa-mi dea banii dar nu stiu cum sa fac mai bine,pt a fii protejată în ambele situatii soț/frati
Da,a vândut un teren si vrea sa-mi dea banii dar nu stiu cum sa fac mai bine,pt a fii protejată în ambele situatii soț/frati
Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati în următoarea situatie:
sunt căsătorită,împreună cu soțul am facut un credit ipotecar care se afla acum în executare silita(apartamentul în care locuim).Mama a vândut recent un teren si am putea stinge creanta.Mentionez ca am doi frați,care au primit de la părinți cate un apartament dar fara nici o dovada ( acestea fiind cumpărate direct pe numele lor).Cum sa procedez pentru a fii protejată pe de o parte de soț (În cazul unui divort),iar pe de altă parte de frați (după moartea parintilor)?Doresc sa fac un partaj ,avem acordul băncii (apartamentul este singurul bun pe care il avem).Nu stiu cum sa primesc banii.Va multumesc anticipat pt raspunsurile dvs.
Răspuns la discuția Donatie
Multumesc pt raspund.

raluk0207 a scris:

După decesul acestora.

Discuție Donatie
Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti o donatie sau contract v-c facute intre parinti si copii pot fi atacate cat timp traiesc parintii sau doar dupa decesul acestora?Multumesc