avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate Floarea Cring

Activitate Floarea Cring

Buna ziua,
In anul 2018 aveam infiintat un PFA. Am depus declaratia pana la sfarsitul lunii februarie 2018. In luna aprilie a aceluiasi an, am inchis acest PFA, deoarece urma sa ma angajez cu contract pe perioada nedeterminata, angajatorul ma obliga sa inchid pfa-ul. Am depus toate actele necesare pentru inchidere si am platit toate datoriile pe care le aveam catre stat. In toata aceasta perioada 2018-2022, nu am fost instiintata ca nu s-a inchis acest PFA si ca mai am de platit o suma de bani. Am primit un mesaj de la una din bancile la care am cont, ca fost pusa poprire pe toate conturile. In aceeasi zi am platit suma respectiva la ghiseul finantelor publice. Am solicitat adresa de ridicare a popririi, dar nu mi s-a dat, spunandu-mi ca exista o colaborare cu bancile si trimit ei adresa respectiva. Banii au fost retrasi din toate conturile si sunt blocate in continuare. Cum pot sa-mi recuperez banii pe anul 2018 care au fost platiti de 2 ori la CASS pentru ca eu nu am inregistrat niciun venit. Am toate documentele de inchidere a PFA-ului din 2018.
Multumesc frumos. Am trimis urmatorul mesaj catre adresa de e-mail PayPal‎ro@gmail.com:
Buna ziua,
Cazierul se elibereaza de catre politie si nu am de ce sa va trimit bani in conturile specificate de dvs. Din experienta pe care o am, nu mi-a cerut nimeni cazierul si copia CI inainte de angajare. Am sa verific, daca cele solicitate de dvs. sunt corecte si legale. Bineinteles ca nu am primit niciun raspuns si nici anuntul nu mai exista, ceea ce inseamna ca este sigur TEAPA. Am publicat acest mesaj sa vada si alti cititori.
Va multumesc. Oare BestJobs nu sesizeaza. Nu-i trage nimeni la raspundere?
In urma analizei CV-ului dumneavoastra ati fost selectat pentru a doua etapa a preselectiei pentru ocuparea postului din cadrul companiei PayPall Europe Romania. Pentru cele doua posturi oferite pentru punctul de lucru din orasul tau au fost selectate 4 persoane urmand ca doua dintre ele sa ocupe efectiv aceasta pozitie.
Pentru a va inregistra dosarul in vederea sustinerii interviului "face to face" in sesiunea din luna martie (24 martie 2017) cu angajatorul PayPall, o sa fie nevoie sa-mi furnizati o copie de pe ultimul act de studii, o copie de pe actul de identitate si sa achitati taxa de obtinere cazier UK & Europe (CRB Check) in valoare de 30 lei. Cazierul "CRB Check" este in fapt formularul 115 emis de Autoritatea britanica pentru supravegherea persoanelor din spatiul comunitar si nu contine date cu caracter personal - contine doar mentiunea in clar daca persoana este inregistrata cu fapte de natura penala pe teritoriul UE. Angajatorul doreste si este obligat de legislatia britanica (acolo este sediul central pentru Europa) sa obtina acest formular pana in data sustinerii interviului. Astfel va verifica daca ati desfasurat activitati ilicite la vreun alt operator economic din alt stat european sau daca ati savarsit vreo fapta de natura penala pe teritoriul UE.
In cazul in care nu veti fi angajat, taxa achitata se va restitui sub forma unui bon valoric (in valoare de 100 ron) care sa acopere ziua de lucru pierduta cat si eventualele cheltuielile de deplasare pana la locatia unde se va desfasura interviul.
Plata taxei de cazier se va realiza in contul companiei Google Wallet de bitcoin. Acest lucru este relativ usor de realizat oriunde in Romania iar suma se va achita in lei la bancomatele Qiwi ([ link extern ] .
Pentru bancomatele Qiwi plata se va efectua pe adresa de e-mail: paypallro@gmail.com .
Pentru bancomatele Zebrapay depunerea se va efectua utilizand codul de portofel (nr. cont): 1P7KxQjFuT9aYGydf4HgPG9NFGLGSnoHk2 .
Chitanta ce demonstreaza achitarea taxei de cazier cat si celelalte copii se vor trimite prin e-mail si se vor atasa la dosarul candidatului, colegii mei urmand sa va contacteze telefonic pentru a va trimite invitatia personalizata la interviul ce se va desfasura in data mentionata anterior. Locatia desfasurarii interviului va fi prezentata in invitatia primita de fiecare candidat.

Cu stima, ...........................

...................... - Human Resource Manager Paypall Europe - Romania

PayPall Europe

Address: Saxon Wharf, Lower York Street
Zip Code: SO14 5QF
Place: Northam, Southampton
Country: United Kingdom
E-mail: PayPallro@gmail.com
Web address: [ link extern ]
Răspuns la discuția Probleme cu banca raiffaisen
Consilierul bancar este obligat sa va dea informatiile (detaliile) necesare din extrasele de cont, dupa care mergeti la executorul judecatoresc, pentru a justifica transferul banilor in contul de poprire. Mult succes in rezolvarea acestei probleme.
Răspuns la discuția Probleme cu banca raiffaisen
Aveti si credit la banca Raiffeisen? Daca DA, banii dvs. se duc intai la Credit si apoi in contul de poprire. Mergeti la banca si solicitati un extras atat pe contul curent cat si pe contul cu poprirea. Executorul judecatoresc, la sfirsitul fiecarei luni trebuie sa-si descarce contul. In extrasul din contul curent unde se vireaza salariul se vad toate operatiunile (incasari si plati).
Răspuns la discuția Beneficiarul unui cont
Daca titularul unui cont decedeaza, beneficiarul are acces la bani, dupa ce se stabileste cine este mostenitorul legal.
Răspuns la discuția Iban gresit
Eu sunt de parere sa cosultati un avocat, deoarece beneficiarul care a primit banii in cont, avand si credit s-ar putea sa nu va mai restituie suma. Ar trebui sa solicitati un extras de la banca cu transferul facut in ziua respectiva sa aveti dovada ca banii trebuiau virati in alt cont, dupa care faceti o sesizare la politie.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
urda
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
ite