avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu banca raiffaisen
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu banca raiffaisen

Buna ziua,am o proprire pe cont la banca raiffaisen din decembrie 2016 mi se opres bani din salariu pentru proprire dar banca aceasta nu a virat nici un ban la executorul judecatoresc nici in ziua de azi,eu fiind obligata sa platesc penalizari pentru ca aceasta banca nu au virat banii la timp obligata fiind.
Ce pot face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 15:10, 10 Martie 2017
Aveti si credit la banca Raiffeisen? Daca DA, banii dvs. se duc intai la Credit si apoi in contul de poprire. Mergeti la banca si solicitati un extras atat pe contul curent cat si pe contul cu poprirea. Executorul judecatoresc, la sfirsitul fiecarei luni trebuie sa-si descarce contul. In extrasul din contul curent unde se vireaza salariul se vad toate operatiunile (incasari si plati).
Nu,nu am credit am doar contul de salariu
Consilierul bancar este obligat sa va dea informatiile (detaliile) necesare din extrasele de cont, dupa care mergeti la executorul judecatoresc, pentru a justifica transferul banilor in contul de poprire. Mult succes in rezolvarea acestei probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)
Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu AdaRadu AdaRadu Am o poprire infiintata de un executor judecatoresc. Problema este ca poprirea a fost trimisa atat la companie, cat si la banca unde am deschis contul si unde ... (vezi toată discuția)