avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate bojitalin

Activitate bojitalin

Răspuns la discuția pensie si custodie
buna, pentru mine ca lipseste e ca nu se prezinta, ce ar putea sa insemne?
cat despre miros,nu stiu daca il am asa de dezvoltat ;) cat despre colsulta era consulta,mi-a fugit degetul,daca va concentrati putin,va dadeati seama singura si nu v-a pierdea-ti ;) merci de deranj oricum
Răspuns la discuția pensie si custodie
merci,pai are tot ce trebuie doar vroiam sa stiu de cate ori poate lipsii si daca in baza a orice scuza? ca asa poate lipsii la toate termenele,nu? sau cate termene se pot da inaintea deciziei finale?
buna , as dorii sa va intreb sau sa fac o colsulta
sora mea a dat in judecata tatal copiiilor,pentru custodie si pensie alimentara si acesta nu s-a prezentat la nici una dintre infatisari (au avut 2) as dorri sa stiu daca poata sa lipseasca in multe randuri si pe baza caror motive. ca avocata pe care o are sora mea nu ma prea convinge si as dorii o alta opinie ,daca se poate binenteles va multumesc
Răspuns la discuția Plangere penala pentru amenintare
merci mult razvan ;)
pai de moment nu exista persoana vatamata,ca nu ne-am intalnit......el m-a amenintat prin telefon , la asta ma refeream , merci mult

deci eu daca merg luna viitoare in tara,pot pune plangerea? la politie,nu?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 si 2.8 din Regulament
buna razvan, am citit mesajul tau si as dorii sa stiu , cum sa depun plangerea in termen de 3 luni daca eu sunt plecat din tara? ma intorc in tara in vara,in vacanta, pot sa pun plengerea atunci? sau daca au trecut 3 luni nu mai e valabila?nu stiam ca amenintarile au termen ;) merci
buna, as dorii sa stiu daca pot face o plangere penala unei persoane care ma ameninta atat pe mine cat si pe familia mea.detin probe doar in scris,deoarece am sms trimise , va multumesc