Buna ziua,
As dori sa stiu daca, cheltuielile aferente autorizatiilor de acces in localitatile care cer acest lucru se deduc ca si cheltuieli, eventual daca se poate recupera TVA-ul. Acestea au valori intre 50 si 1000 de lei. Unele sunt facute de mana, dar majoritatea sunt electronice, de la primariile localitatilor, directia venituri. Sunt chitante si nu e specificat TVA-ul.
Multumesc,
Buna ziua,
Am primit astazi in postaun plic de la Judecatoria Timisoara in care se regasesc mai multe acte cu privire la un contract incheiat de mine cu RCS-RDS in urma cu 3 ani. Prima hartie este una de comunicare adresa in care mi se spune ca am calitatea de parat intr-un dosar ( si mi se da numarul ) si ca am obligatia de a depune intampinare. Urmatoarea este un formular de raspuns conform art. 1029 alin 3 din Legea 134/2010. Urmatoarea o hartie completata cu datele de indentificare RDS si cu sumele pe care mi le cere ( valoare aparate, valoare dobanzi, taxa reziliere contract inainte de termen, etc. ) . Apoi am copii la toate facturile, contractul cu RDS. Mai am copie la o sentinta prin care eu am castigat un apartament unde acum am domiciliu ( mentionez ca am schimbat domiciliul la adresa din sentinta dupa ce am contractul cu RDS la 2 ani ). Ultima hartie este o fotocopie de la RDS cu data rezilierii contractului ( 05.08.2013). Sumele cerute sunt foarte mari, cu dobanzi, penalitati si taxe de reziliere timpurie. Intrebarea mea este....ce este acum de facut ? Pot sa apelez la mediere? Sa incerc o plata esalonata, o reluare a serviciilor sau macar a platii lor?
Va multumesc