avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate grigore-vasile

Activitate grigore-vasile

Multumesc!
Buna ziua, am depus contestatie la executare, in termenul legal dar am gresit nr de dosar. Mai pot rectifica greseala tinandu-se cont de data depunerii cererii gresite?
Multumesc!
Buna ziua, am achizitionat un camion, in cat timp trebuie declarat la primarie,daca nu este inmatriculat pe numele meu ? Multumesc!
Răspuns la discuția Contestatie la executare silita
executarea silita a inceput si in titlul execucutor sunt trecute si facturile de penalizari neacceptate de noi.
Se poate face contestatie la executare pentru facturile de penalizari neacceptate
Ca si debitor, nu am mai acceptat facturile de penalizari si furnizorul continua sa le calculeze. Multumesc!
Răspuns la discuția executare silita
Buna seara, am fost la executor si am avut o mare surpriza, banii care s-au retinut din cont in urma infiintarii popririi, nu au ajuns la dosarul meu de la executor ci au fost scazuti altei asociatii, datorita faptului ca avocatul creditorului a comunicat executorului acelesi cod fiscal (al nostru) si pentru cealalta asociatie. Dupa mai multe drumuri intre banca si creditor,am descoperit greseala. Cine plateste pentru stresul nostru si pentru faptul ca suportam penalizarile calculate de creditor desi din cont ni s-au luat banii? Multumesc!
Răspuns la discuția executare silita
Multumesc!

O asociatie de proprietari este executata silit de un furnizor. Aceasta continua sa plateasca la furnizorul respectiv dar suma platita nu i se scade din titlu executor, ci din penalitatile calculate dupa emiterea tillului executor. Ba mai mult, executorul a trimis notificari numai unor proprietari, culmea, fara datorii. Cum trebuie sa procedam ca executorul sa tina cont de proprietarii care au datorii si sa-i le infiinteze popriri acelora?
O asociatie de proprietari este executata silit de un furnizor. Aceasta continua sa plateasca la furnizorul respectiv dar suma platita nu i se scade din titlu executor, ci din penalitatile calculate dupa emiterea tillului executor. Ba mai mult, executorul a trimis notificari numai unor proprietari, culmea, fara datorii. Cum trebuie sa procedam ca executorul sa tina cont de proprietarii care au datorii si sa-i le infiinteze popriri acelora?
Este legal ca diferenta de apa rece dintre apometrul de scara si cele din apartamente sa fie repartizata si apartamentelor in care nu locuiete numeni(case de vacanta). Multumesc!