avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita, rectificare contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita, rectificare contestatie

Buna ziua, am depus contestatie la executare, in termenul legal dar am gresit nr de dosar. Mai pot rectifica greseala tinandu-se cont de data depunerii cererii gresite?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: grigore-vasile , utilizator 13:20, 6 August 2014
Puteti depune inscris prin care faceti referire la eroarea materiala strecurata referitor la numar dosar si indicati cu precizie cauza la care faceti referire
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare materiala? Irina S. Irina S. Care sunt mai exact aceste erori materiale ? Daca folosesc gresit un termen juridic, il mai pot indrepta prin aceasta cerere? Sa spune ca, am scris ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila cu continut eronat - cum se poate corecta ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Azi am primit, in calitate de reclamant, Comunicarea Hotararii Civile in urma caruia a fost admis divortul si s-a dispus disjungerea cererii de ... (vezi toată discuția)
Indreptare greseala in cererea de chemare in judecata mircea.stoica mircea.stoica Am introdus o cerere de chemare in judecata si am gresit codul fiscal al paratei. Cum pot indrepta aceasta greseala? Este vreun model de cerere? (vezi toată discuția)