avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eroare materiala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eroare materiala?

Care sunt mai exact aceste erori materiale ?
Daca folosesc gresit un termen juridic, il mai pot indrepta prin aceasta cerere?
Sa spune ca, am scris "comandament" in loc de "sechestru asiguratoriu" dar am indicat corect numarul sub care a fost inregistrat la CF precum si Incheierea de sedinta prin care a fost dispus de catre instanta.
Am cerut : "radierea comandamentului inregistrat sub nr...la CF"..si am anexat inscrisul care atesta aceasta inregistrare. Corect este "radierea sechestrului asiguratoriu nr...."
Pot formula o cerere de indreptare eroare materiala?
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 21:17, 2 Mai 2010
Da, sau o cerere precizatoare.
Pai sunt la al...4-lea termen de judecata. Merge?
reformulati prin precizare a actiunii. se poate oricand in timpul procesului.
NU poate fi vorba de eroare materiala in acest caz. Depuneti, cum spuneam o PRECIZARE DE ACTIUNE
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
Precizare la al 4-lea tremen? Iar temeiul de drept ptr. precizarea actiunii este... ?
Inscrisul depus ca mijloc de proba este acelasi invocat prin cererea de chemare in judecata doar ca pe el apara "sechestru " si nu "comandament"..dar are acelasi numar. Nu poate fi considerata o greseala materiala? Nu schimba fondul cu nimic.
Insist: pot face aceasta precizare si la acest termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresit numele in carte funciara ili47 ili47 Buna ziua ,acum am observat ca numele meu este gresit scris in cartea funciara ,lipseste ultima litera .Terenul respectiv ,am primit prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Rectificare cf Smaranda Bara Smaranda Bara Buna ziua, Am si eu o problema. Cu cine ma judec intr-o actiune de rectificare de CF cand eu sunt singurul proprietar tabular? Multumesc (vezi toată discuția)
Actiunea in rectificare tabulara anku anku Salut! Poate imi dati o idee mai buna referitor la promovarea unei actiuni in rectificarea unor CF in sensul corectarii unor suprafete ce gresit s-au inscris ... (vezi toată discuția)