avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Achizitionare camion
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Achizitionare camion

Buna ziua, am achizitionat un camion, in cat timp trebuie declarat la primarie,daca nu este inmatriculat pe numele meu ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:57, 27 Iulie 2014
In termen de 30 de zile de la data dobandirii inscrisa in actul de proprietate(contract de vanzare cumparare) adica de cand ati devenit proprietar.
Cod fiscal, art 264, alin 4:
4) Orice persoană care dobândeşte/înstrăinează un mijloc de transport sau îşi schimbă domiciliul/sediul/punctul de lucru are obligaţia de a depune o declaraţie fiscală cu privire la mijlocul de transport, la compartimentul de specialitate al autorităţii administraţiei publice locale pe a cărei rază teritorială îşi are domiciliul/sediul/punctul de lucru, în termen de 30 de zile inclusiv de la modificarea survenită.
[ link extern ]
norme :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto din evidentele fiscale ContSters287513 ContSters287513 Am vandut un auto cu act de vanzare-cumparare. Cum trebuie sa procedez sa radiez auto de la primarie sa plateasca cumparatorul impozitul pentru acesta. Unde ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea primãriei !!! cataNFS cataNFS Revin din nou cu o problema care mă omoară, am cumpărat o mașină știind ca am datorii la primărie am zis sa o trec pe taicamiu , când am fost ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! impozit camion VladT VladT In luna martie 2008 am achizitionat 2 camioane din Spania. Din luna martie 2008 pana in luna iunie 2009 camioanele nu au fost inmatriculate deci nu am ... (vezi toată discuția)