avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate zoica8

Activitate zoica8

Răspuns la discuția Pensionar sau nu ?
Multumesc mult.
Da, normele din 17 ani sunt calculate ca 8 ani de contributii.
Deci , nu poate primi pensie ? Iar pentru ca a nascut 4 copii ? Ea nu are nici un venit.
Da , 8 ani de stagiu calculati din 17 ani
Vreau sa ajut o prietena . Este nascuta in 20. 09. 1953. Are patru copii. A muncit 8 ani la CAP (pe carnetul de munca sunt efectiv 8 ani calculati) si 2 ani si 3 luni la stat. Poate sa depuna bani , diferenta , pentru a putea sa primeasca pensie ? Multumesc
Răspuns la discuția Amenda CNADNR
Am dovada si unde fac contestatia?
Discuție Amenda CNADNR
Buna seara . Am o problema si as dori sa ma lamureasca cineva.
Indata de18.09.2011. am circulat pe DN 2A fara rovinieta. Am platit amenda chiar in mai putin de 48 de ore si atat. In 25.02.2015 am primit un plic de la executor judecatoresc din care am inteles ca am de plata 328,46 lei reprezentand cheltuieli de executare pentru amenda pe care eu am platit-o in data de 19.09.2011. Atasat si un proces verbal de la CNADNR din data de 22.02.2012 pe care nu stiu unde l-a dat agentul constatator. Cum este posibil? Eu am platit amenda si atat. Nu am mai iesit cu masina din oras asa ca nu-mi trebuie rovinieta. Atunci cand am primit amenda nu mi s-a spus ca sunt obligata sa cumpar rovinieta sau sa platesc despagubiri CNADNR -ului . Platind amenda de ce trebuie sa platesc cheltuieli de executare? Pentru despagubiri ?
Răspuns la discuția PFA sau SRL ?
Da are calificare , a terminat Economia comertului, turismului , serviciilor. Dar cum este mai bine? PFA ?
Discuție PFA sau SRL ?
Buna ziua. Care sunt dezavantajele si avantajele la PFA fata de SRL ? Ce sfat ii pot da fiului meu care doreste sa construiasca o pensiune pe litoral ? Este mai bine ca PFA ? Terenul pe care urmeaza sa construiasca este propietatea lui. Daca poate angaja personal sau nu.
As dori sa cumpar anumite produse din Bosnia . Cum trebuie sa procedez? Daca nu am o invitatie cum procedez? Cer viza? Pot sa deschid acolo o filiala sau o firma?
Barbat, nascut la 18.02.1958
Angajat la data : 30.06.1976
Incorporat : 18.02.1978
Trecut in rezerva : 12.06.1979
Reluat activitatea: 26.06.1979
Incetat activitatea:01.01.1998
Benef.L 1 / 1991 01.01.1998 - 13.07.1998
Reluat activitate : 01.10.1998 - pana in prezent
Grupa I - 16ani 11 luni 23 zile
Grupa II - 3 ani si 15 zile.
Pot sa ies la pensie anticipata ?