avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate in spatiu non UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate in spatiu non UE

As dori sa cumpar anumite produse din Bosnia . Cum trebuie sa procedez? Daca nu am o invitatie cum procedez? Cer viza? Pot sa deschid acolo o filiala sau o firma?

Alte discuții în legătură

Deplasare in strainatate angajati si invitati elims_mn elims_mn Buna ziua, Situatia pe care o am este urmatoarea: Exista o firma mama undeva in afara tarii si o filiala in Romania. Firma din Romania a invitat 10 persoane ... (vezi toată discuția)
Achizitie mandrut mandrut Am incheiat un contract de cumparare diverse produse de la o firma din Polonia, produse cu provenienta Ucraina. Firma din Polonia aduce marfa din Ucraina in ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romano-sarba? Marianov Sasa Marianov Sasa Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt avantajele/dezavantajele obtinerii cetateniei sarbe, in conditiile in care aceasta tara este momentan in ... (vezi toată discuția)