avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deplasare in strainatate angajati si invitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deplasare in strainatate angajati si invitati

Buna ziua,

Situatia pe care o am este urmatoarea:
Exista o firma mama undeva in afara tarii si o filiala in Romania. Firma din Romania a invitat 10 persoane cu care sa plece la firma mama si sa prezinte anumite produse. Printre cele 10 persoane 4 sunt salariati ai firmei din Romania. Ce documente trebuie sa imi prezinte atat salariatii cat si invitatii la intoarcere pentru inregistrarea in contabilitate. Plecarea se va face pe o perioada de 5 zile si cazarea este platita jumatate de firma mama si jumatate de societatea noastra. Facturile de cazare care sun platite de firma mama trebuie sa mai ajunga in Romania? Pentru salariatii firMei se face decont, dar pentru invitati cum se inregistreaza acele cheltuili?
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)
Cumpararea cu banii de firmei de produse proprii vedea vedea Buna ziua ! Va supun atentiei urmatorul caz : un angajat al unei firme (restaurant) primeste un avans spre decontare pentru o delegatie la intoarcere pe ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli pe firma. elena13 elena13 Buna ziua. Ma intereseaza o parere despre decontarea chelt. de transport facturate de firma de transport pe firma noasta[b]. Firma noastra a facut demersuri la ... (vezi toată discuția)