As avea dovezi ca ultimul tip e un interlop sau are legaturi dar cine sunt eu sa mi fac dreptate,nu ? Si n plus e viata mea.
Treaba e ca ei stiu de unde sa ma ia daca vor.Am colaborat cu ei..:|
Am si eu o mare problema care a inceput acum 2 ani.Am postat fix acum 2 ani pe mai multe site-uri un anunt cum ca-mi vand rinichii iar de atunci primesc mesaje si telefoane.Am incercat sa sterg acele anunturi dar nici pana in ziua de azi nu am reusit sa sterg absolut tot.Ce sa fac ? Eu as putea spune prin ce trec dar mi-e teama de viata mea.
Ce se poate intampla daca ma folosesc de hartia aceea de la spital cu diagnosticul ?
1.Risc sa mi patez cazierul ? 2.Risc sa fiu internat la un spital ?
Am facut o prostie acum cateva luni trimitand un pachet prin posta romana dar in loc sa ii trimit ce am vorbit ,i-am trimis bineinteles altceva.Dupa cateva zile in care i-am vorbit urat persoanei respective i-am zis ca o sa i trimit banii inapoi si i-am trimis dar putin cam greu pentru ca initial refuzam primirea banilor.Inainte sa ii trimit banii inapoi(adica sa cer pana la urma primirea banilor ,omul mi-a cerut si despagubiri 150 ron pentru drumurile pe care le-a facut posta-politie si bineinteles timpul pe care l-a pierdut).I-am zis ca n-am de unde sa ii dau momentan iar acesta n-a retras plangerea .Acum cateva zile i-am mai trimis un mesaj ca in maxim 2 luni ii dau 200 ron orice ar fi pentru ca ma angajasem.Astazi am primit o citatie sa ma prezint la Baia Mare si sa vin insotit de un martor (in cazul meu tata sau mama ,la care stau ).Pun mana pe telefon si sun persoana pe care am inselat-o .Omul parea calm ,binevoitor si mi-a zis ca retrage plangerea in schimbul unei despagubiri de 300 ron ,bani pe care ar urma sa-i trimit intr-un cont bancar.
Ar mai fi de adaugat ca am un bilet de externare cu diagnostic : Schizofrenie paranoida (nu vreau sa intru in detalii aici dar daca e nevoie o fac)
Chitantele de la posta nu le mai am pentru ca am crezut ca nu o sa mai am nevoie de ele .
Intrebari :
1.Se mai poate da inapoi din acest moment ? Se poate retrage plangerea?
2.Pot afla daca a retras plangerea ?
3.Cum e cel mai bine sa actionez ?
Ar mai fi de adaugat ca tata ar vrea mai degraba sa trimita o copie dupa fisa de externare (motivul fiind ca n-are de unde sa stie ca dupa ce ii trimit banii ,acesta va retrage plangerea . Eu vreau sa scap de acel diagnostic care consider eu si nu numai eu ca a fost pus gresit.E mult de povestit.
Citatia a fost inmanata parintilor mei ! ( eu stiam ca se inmaneaza personal) Eu eram plecat din localitate..
Hartia cu diagnosticul o mai am doar eu iar ai mei stiu ca nu o mai am.Urmeaza sa o "gasesc" daca e nevoie de ea.
in cazul meu un calculator si un laptop.sunt bunuri mobile in termeni judiciari ,nu ?
Daca am factura si certificat de garantie pe ceva(obiecte) pe numele meu, sunt de drept ale mele si pot sa le vand ca fiind proprietate personala indiferent cine mi le a cumparat ?
mai nou ma amagesc ca daca raman cu ei imi iau luna viitoare si un telefon de 15 milioane.Ei nu inteleg ca banii nu cumpara un om si obiectele nu aduc fericire ! Vor sa mi ia televizor de 30 milioane in camera ,pat si laptop in incercarea disperata sa renunt la ideile mele si sa muncesc cu ei si sa fiu tratat ca un nimeni.Am fost de acord sa ii ajut la orice si fac asta pana plec si ma asez si eu la casa mea dar in ultima perioada lucrurile iau o intorsatura ciudata si nu mai am liniste nici daca dorm.Daca se trezeste la 2 dimineata si n-are somn face scandal toata noaptea cu taica miu si nu o intereseaza ca am vrut sa izolez intre camere pentru ca este o usa cu geam care trebuie \"neaparat\" sa fie deschisa iar daca vreau doamne fereste sa ascult ceva la televizor trebuie sa o fac fara sonor iar la calculator de asemenea doar cu casti .Mi-am depus banii de pe card pe un cont online sa nu mai imi ia cardul si sa cumpere cu el.I-am permis lucrul asta dar nu si sa ma lase fara nici un leu de nu stiu cate ori.Acum nu intelege de ce am schimbat pinul la card rupandumi-l si aruncandu-l sustinand ca eu nu am nevoie de asa ceva ,ieri mergand la banca sa mi fac altul nou.Am 24 ani si nu vreau sa fiu drac si sa-i termin si nu vreau nici sa-i dau in judecata daca incearca sa imi distruga viata ! Maica-mea n-a muncit in viata ei si nimeni nu o angajeaza pentru ca nu a fost in stare sa si ia nici diploma de bacalaureat iar prin scoala presupun ca a trecut ca prin balta din moment ce nu poate purta discutii inteligente .Nu i-am zis niciodata nimic sa se simta prost si indur incontinuu jigniri dar se pare ca vrea sa ma coboare la un nivel sa nu mai am incredere in mine dar sunt in stare sa plec si sa ma risc .Simt ca o sa regrete si o sa constientizeze apoi dar nu stiu daca o sa am puterea sa uit prea usor daca nu o sa fiu indiferent la ceea ce o sa urmeze dupa si sa sper ca o sa isi ceara scuze si o sa se schimbe.Altfel ma transform intr-un strain pentru ei si nu mai vreau sa aud de ei si renunt la afectiunea asta prosteasca pentru mama si familie.(un termen inventat de societatea moderna,fara suparare)
testul a fost dat in scoala si era pentru recrutarea in armata si n-am avut de ales daca vreau sau nu sa l dau.Am fost dupa o perioada sa rezolv problema si deja figuram in calculatorul lor si nu m au mai lasat sa dau testul din nou.De atunci mi-am schimbat umpic drumul in viata.Am vrut sa dau la ofiteri ,sa dau de carnet de soferi ,sa fiu agent de paza . Acum deja port si ochelari si ai mei insista sa iau pensie pentru handicap.Cred ca mi-am ratat viata .Ce trebuie sa fac ? Dau si cel mai greu test psihologic numai sa termin o data cu prostia asta .Daca ar fi dupa ei m-ar fi si internat si as lua si tratament dar pentru ce ? Si imi tot zic sa nu ma lupt pentru asta ca este o cauza pierduta si ca eu sunt un caz fericit ca n-am servici si ca am ce manca si unde sta. Eu nu am de gand sa traiesc cu ei toata viata sa ma darame psihic.Mai bine plec sa cersesc pe strazi decat sa stau la mila lor . Am strans si o suma de bani considerabila de care ei habar nu au si rabd dar simt ca nu mai pot .M-au renegat si nu-mi mai dau nici macar un leu sa fac ceva cu viata mea.Trebuia sa termin facultatea anul trecut si a trebuit sa renunt ca nu au mai vrut sa mi dea bani dupa 3 ani in care ei mi-au platit decat 3 rate.E ceva in neregula pentru ca tocmai au vandut un teren si au 2,5 miliarde la CEC.Eu am 20 milioane stransi si caut cu disperare un loc de munca in Bucuresti .Fratele meu e la UMC si a fost deja si in voiaj , taica miu tragand incontinuu sfori pentru el,probabil pentru ca au reusit sa faca din el ce au vrut ei.
Sunt in stare sa termin cu ei si sa nu i mai vad iar daca ma supara mai tare sa le fac una neuitabila.E ceva dubios ca tata s-a imbolnavit de inima si mi vine greu sa cred ca nu e ceva diabolic la mijloc sau mama nu a luat-o din loc. Cand au aflat ca am fost chemat la interviu zilele astea in Bucuresti a luat foc cu totul si incearca sa mi puna piedici si sa incerce sa renunt la idee ca cica nu pot sa fac ce vreau eu .Si tot in fata mi-a zis ca daca plec , sa plec in curul gol ;;) In ultima perioada il minte incontinuu pe tata iar eu am ajuns la capatul rabdarii pentru ca tata cred ca se gandeste sa aplaneze discutia sa nu si faca lui rau.Chiar sunt curios ce o sa se intample peste cativa ani cu tata.Imi pare rau de el si am inteles tarziu ca la mama nesimtirea nu are limite.Inteleg, a avut o copilarie de kkt,scuzati-mi expresia,dar nu poti sa ti reversi frustrarea toata viata pe familie.E razbunatoare si sunt mai mult ca sigur ca e atinsa .Inventeaza minciuni care deja ma dezgusta si face presiune non stop doar sa ajung la niste idei gresite despre viata(spalare de creier).Cand vorbesc cu ea si ajungem intr-un punct in care vede ca mi-am dat seama ca vrea sa ma santajeze ,incepe sa urle si sa nu mai asculte si sa planga in ultima instanta iar cand vine tata acasa ii baga minciuni pe banda rulanta si plange non stop de parca nu stiu ce i am facut.Tata a gresit fata de mama cand era tanar si de atunci nu prea mai comenteaza si nu l mai intereseaza decat sa cada el bine. Sa nu mai zic ca ea e sigura si a ajuns sa l convinga si pe tata ca s nebun si imi spune de cate ori are ocazia acest lucru si a dus vorba asta in tot orasul,ba mai mult , ca iau si pastile... Vroiam cu disperare sa termin cu prostia asta.Ma supun oricarui test si o sa fac orice.Eu nu ma sinucid ,in cel mai rau caz ,persoanele car imi vor raul se termina singure.
La 16 sau 17 ani am dat un test psihologic care s-a tinut in scoala .Am completat in joaca raspunsurile si l-am picat .Acum figurez si la casa de sanatate cum ca as suferi de vreo boala psihica.Ce mai pot sa fac sa sterg aceste inregistrari ? Vreau un raspuns cat mai detaliat pentru ca e o situatie serioasa.Momentan nu sunt angajat si inca sunt student la o facultate.
As dori mai mult o discutie privata si sa se stearga aceasta postare.