avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibila hartuire cu mesaje
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibila hartuire cu mesaje

Am si eu o mare problema care a inceput acum 2 ani.Am postat fix acum 2 ani pe mai multe site-uri un anunt cum ca-mi vand rinichii iar de atunci primesc mesaje si telefoane.Am incercat sa sterg acele anunturi dar nici pana in ziua de azi nu am reusit sa sterg absolut tot.Ce sa fac ? Eu as putea spune prin ce trec dar mi-e teama de viata mea.
Cel mai recent răspuns: exitocine , utilizator 21:56, 16 Martie 2015
Schimbati-va numarul de telefon si scapati de griji.
As avea dovezi ca ultimul tip e un interlop sau are legaturi dar cine sunt eu sa mi fac dreptate,nu ? Si n plus e viata mea.
Treaba e ca ei stiu de unde sa ma ia daca vor.Am colaborat cu ei..:|
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2015
exitocine, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz telefonic si hartuire llm llm am citit un mesaj, postat tot pe acest forum si asa m-am decis si eu sa pun acest mesaj. de vreo 2 zile sunt sunata neincetat, zi si noapte de diferiti ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre numerele de telefon publice de pe site-urile mari de anunturi h121 h121 Buna ziua! Daca ma poate lamuri si pe mine cineva, as fi foarte recunoscator. Daca sa zicem as vrea sa fac un site de anunturi nisat, pe o anumita categorie, ... (vezi toată discuția)
Capcană înșelătorie original CristiOmul CristiOmul Buna ziua, numele meu este Andrei si in momentul actual sunt la finalul varstei de 17 ani, din pacate trec printr-o perioada foarte dificila deoarece am ... (vezi toată discuția)