avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am factura si certificat de garantie pe ceva pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am factura si certificat de garantie pe ceva pe numele meu sunt de drept ale mele si pot sa le vand indiferent cine mi le a cumparat ?

Daca am factura si certificat de garantie pe ceva(obiecte) pe numele meu, sunt de drept ale mele si pot sa le vand ca fiind proprietate personala indiferent cine mi le a cumparat ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:24, 20 Iunie 2014
Daca sunt bunuri mobile, da.
in cazul meu un calculator si un laptop.sunt bunuri mobile in termeni judiciari ,nu ?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2014
exitocine, utilizator
Da, sunt bunuri mobile deci le puteti vinde mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru recuperarea unei datorii ipotecare e posibil ca executorul sa vanda la licitatie bunurile mobile inaintea imobilului ipotecat? user43 user43 Am fost executat silit pentru restante la plata unui credit ipotecar.Casa este mostenire de la parinti. Suntem 3 frati. Cei 2 frati mai mari mi-au cedat mie ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un concubin laly laly hristos a inviat. as avea si eu nevoie de un raspuns. am un apartament cumparat impreuna cu o alta persoana. am locuit impreuna 7 ani in urma cu ceva timp a ... (vezi toată discuția)
Curiozitate UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Buna ziua. Astazi, unul dintre parinti a fost sunat de o \"parasuta\" de la un IFN (a vorbit ca la usa corpului, ma intreb cine angajeaza asemenea maimute ... (vezi toată discuția)