Va multumesc foarte mult. Nu ma asteptam sa primesc un raspuns intr-un timp atat de scurt.
Sa inteleg ca pot fi executate numai bunurile mobile asupra carora exista acte ce dovedesc proprietatea asupra acestora? (chitante de la magazine, garantii etc)
Exemplu:
Sa presupunem ca debitorii au acasa un pat de la bunica, un pc primit de la o matusa si alte bunuri de o valoare mica asupra carora nu exista nicio dovada de proprietate (nu sunt declarate nicaieri, nu au fost cumparate de acestia...). Aceste bunuri se pot incadra la acest tip de executare silita?
Eu ma gandeam ca pot fi executate numai bunurile declarate si de valoare mare (masini, tablouri, bijuterii etc), in niciun caz patul din casa, biroul, pc-ul, frigiderul, telefonul mobil (nu stiu ce ar putea sa faca cu ele).
Parintii mei locuiesc intr-un imobil comun, impreuna cu alti 2 proprietari (sunt 3 proprietari diferiti pe acelasi apartament, fiecare avand o cota egala din acesta). In cazul acesta, chiar nu vad cum ar putea fi executat apartamentul (vand jumatate de baie, un sfert de bucatarie? :D ). Pentru mai multe detalii cu privire la acest imobil, puteti sa intrati [url=www.avocatnet.ro/content/for... .
Va rog sa ma scuzati daca am pus intrebari putin cam prostesti, insa as vrea sa ma lamuresc in privinta acestor lucruri. :)
~ final discuție ~