avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate stroem85

Activitate stroem85

imi cer scuze! s-a judecat la fond si am facut apel! la apel am pierdut procesul iar hotararea a fost definitiva!
buna ziua! am contestat un PV de contraventie in instanta anul trecut si la apel am fost chemat la judecatorie anul asta pe 1 aprilie! cum nu am avut un avocat m am prezentat eu, judecatoarea spunandu-mi ca urmeaza sa se ia o decizie! problema mare e ca eu nu am stiut ca decizia se ia in aceeasi zi si eu fiind din alt judet am plecat acasa asteptand un plic de la judecatoria respectiva cu pronuntarea sentintei! dupa vreo 2 saptamani de asteptare m am dus la judecatorie sa intreb ce se intampla cu solutia si am avut o surpriza....solutia se daduse in aceeasi zi, adica 1 aprilie. am luat un certificat de grefa si in baza acestuia am predat permisul la ghiseul de la rutiera! problema e ca mi-au mai prelungit perioada de suspendare cu inca o luna pentru ca trecusera 15 zile pana am luat eu acel certificat! intrebarea mea este........pot sa fac undeva o cerere prin care sa demonstrez ca nu am fost instiintat in legatura cu solutionarea sentintei si sa-mi reduca luna in plus? multumesc mult!!
multumesc mult pt raspuns! o sa caut acel contract!
buna ziua, este prima oara pe acest site si am o intrebare la dvs.......daca detin 5% dintr-un srl si administratorul 95% , ce beneficii am? sper sa ma lamuriti pentru ca as vrea sa-mi cer drepturile legale! multumesc!