avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce beneficii am daca detin 5% dintr-un srl?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce beneficii am daca detin 5% dintr-un srl?

buna ziua, este prima oara pe acest site si am o intrebare la dvs.......daca detin 5% dintr-un srl si administratorul 95% , ce beneficii am? sper sa ma lamuriti pentru ca as vrea sa-mi cer drepturile legale! multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:10, 26 Mai 2014
Aveti acele beneficii care sunt stipulate in contractul societatii comerciale.Cititi si vedeti.
multumesc mult pt raspuns! o sa caut acel contract!
Aveti dreptul sa beneficiati de dividende, daca firma are profit si se hotaraste ca rezultatul exercitiului financiar sa se rapartizeze total sau in parte ca dividende.
Aveti dreptul ca, la cerere, sa beneficiati de informatii privind activitatea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit dividende sabin130ro sabin130ro Problema grea la societatea unde am preluat de curand contabilitatea. In decembrie 2009 profit. In ianuarie 2010 sa repartizat pe dividende (nu cred ca a ... (vezi toată discuția)
Mostenire parti sociale srl si dividende Diana Macarascu Diana Macarascu Buna ziua, Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta. In anul 2009 tatal meu, asociat in cadrul unui SRL, cu o participatie la capitalul social al unui SRL, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 depusa pentru dividende neplatite, impozit platit Epuree Epuree Am distribuit dividendele, din profitul anului 2008, in iunie 2009. Am declarat impozitul in declaratia 100 pana la 25 iulie 2009 si l-am plati pana la 25 ... (vezi toată discuția)