stroem85 a scris:
intrebarea mea este........pot sa fac undeva o cerere prin care sa demonstrez ca nu am fost instiintat in legatura cu solutionarea sentintei si sa-mi reduca luna in plus? multumesc mult!!
Asa cum spuneam, deciziile Tribunalului date in apel nu se comunica, iar hotararea instantei de fond a ramas definitiva de la data respingerii apelului, adica ...01 aprilie.
De la aceasta data curge termenul de 15 zile in care trebuia sa predati permisul.
Vedeti textul de lege
Art. 118 pct. 4 si 5 Codul rutier:
(4) in termen de 15 zile de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti prin care instanta a respins plangerea impotriva procesului -verbal de constatare a contraventiei, contravenientul este obligat sa se prezinte la serviciul politiei rutiere careil are in evidenta pentru a preda permisul de conducere.
(5) Neprezentarea contravenientului in termenul prevazut la alin. (4), in mod nejustificat, atrage majorarea cu 30 de zile a duratei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce.
Nu-i nimica, data viitoare o sa fiti mai documentat si acuma stiti cum sa procedati.