avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate codreasa

Activitate codreasa

Buna, am tot citit pe forum si sunt complet in ceata, sper sa ma puteti ajuta. Sunt absolventa a facultatii de constructii cluj napoca, numai facultatea nu si masterul, as vrea sa stiu:
1. fara master am drept de semnatura? mentionez ca am doar un an experienta
2. ca sa lucrez individual sunt obligata sa ma inscriu in aicps?
Multumesc!
dar faptul ca firma are datorii cam la toate institutiile statului (ANAF, CAS, casa judeteana de pensii, etc) imi poate afecta dosarul de indemnizatie de crestere a copilului?
mentionez ca nu au platit cotiizatiile la stat de 4-5 luni, si nici nu intentioneaza sa le plateasca.
buna, sunt angajata la o firma din 04.12.2013 intre timp am ramas insarcinata, firma a intrat in insolventa, salariile nu le'am mai primit din 01.01.2014, iar cotizatiile la stat de asemenea nu au fost platatite, anul acesta deloc. as vrea sa stiu daca acest lucru ma poate afecta la concediul de crestere copil? o sa mai beneficiez de acei bani sau nu? vreau sa mai precizez ca sunt singura angajata care am ramas, nepuntand fi concediata, deoarece am anuntat din timp ca sunt gravida, dar acuma au angajat un lichidator care se va ocupa de firma, acel lichidator va putea sa ma concedieze, stiind ca sunt gravida? i'am anuntat in scris. Acest lucru imi va afecta indemnizatia de crestere a copiluilui??