avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Drept de semnatura inginer constructor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Drept de semnatura inginer constructor

Buna, am tot citit pe forum si sunt complet in ceata, sper sa ma puteti ajuta. Sunt absolventa a facultatii de constructii cluj napoca, numai facultatea nu si masterul, as vrea sa stiu:
1. fara master am drept de semnatura? mentionez ca am doar un an experienta
2. ca sa lucrez individual sunt obligata sa ma inscriu in aicps?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator, studii de scurta / lunga durata crisiv crisiv As vrea sa stiu daca masterul de profil informatic (baze de date) este considerat ca \"studii superioare de lunga durata\" pentru a beneficia de scutirea de ... (vezi toată discuția)
Echivalarea diplomelor de studii superioare (absolventi pina in 1989) Metea Eleonora Metea Eleonora Am absolvit in anul 1989 studiile superioare ale Facultatii de Automatizari si calculatore Cluj, ingineri, cursuri seral, durata de 6 ani.( asa era atunci, nu ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)