avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... echivalarea diplomelor de studii superioare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

echivalarea diplomelor de studii superioare (absolventi pina in 1989)

Am absolvit in anul 1989 studiile superioare ale Facultatii de Automatizari si calculatore Cluj, ingineri, cursuri seral, durata de 6 ani.( asa era atunci, nu am repetat nici un an )
Lucrez in sistemul bugetar si sunt probleme la echivalarea specializarilor inscrise pe diplomele de abolvire.
Intrebari:
1 specializarea care este scrisa pe diploma contine si masteratul in domeniu respectiv?
2 daca da, cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine un act ( adeverinta ) de echivalenta
obs. Am dorit sa ma inscriu la master in calculatoare si m-au refuzat, spunindu-mi ca pot sa ma inscriu direct la doctorat. Nu stiu ce sa cred ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 12 Mai 2010
Mergeti la ME, la comisia lor de echivalare, pentru ca numai ei stiu ce fac....si ce spun!
Diplomele absolventilor de învatamânt superior sunt recunoscute si ofera drepturi în conditiile stabilite de legislatia în vigoare la data obtinerii actului de finalizare a studiilor.
Diplomele absolventilor de învatamânt superior cu durata de 5-6 ani sunt de drept echivalente cu diplomele de master.
(art.18 alin.2 si 3 din Legea nr.288/2004 )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diplome de studii superioare, pentru absolventii din 1989 sau 1990 meteaaurelia meteaaurelia Studiile de lunga durata de pe vremea comunista cu ce sunt echivalente in anul 2010? Daca o persoana care este absolventa a Institutului Politehnic Cluj,5 ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata si master aureliametea aureliametea Sunt absolventa a facultatii de automatizari si calculatoere, promotia 1990, curs seral-6 ani ( 5 ani + un semestru si examen in iunie ).Va rog sa-mi explicati ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau unversitare de masterat Ovidiu Slimac Ovidiu Slimac Facultatea Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Mecanică Agricolă, de 5 ani, absolvită în anul 1988 (actualmente Facultatea de Management ... (vezi toată discuția)