avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate marian85

Activitate marian85

Buna ziua.In ian 2012 am divortat de fosta sotie,si instanta a stabilit o pensie conform venitului minim pe economie.Din oct 2012 lucrez in iatlia cu contract.Fosta sotie se afla si ea cu copilul aici,si dupa atata timp a vrea nsa deschida proces pt a obtine diferenta de pensie din urma,de cand m_am angajat.Mentionez ca eu am platit la zi cum a hotarat instanta si ea nu mi_a aratat nici un document pt ai vira aici pensia.Eu am facult cheltuieli cu copilul atat cat am avut,pt ca in urma procesului am ramas cu datorii foarte mari !Am incercat o mediere cu ea dar m_am lovit de refuzul ei categoricAcum ea locuieste in concubinaj cu un altcineva.Poate deschide proces aici in Italia sau tre sa deschida in Romania?va multumesc
Buna seara!In urma divortului de fosta sotie judecatorul a stabilit o pensie alimentara de 160 ron,in ianuarie anul 2012.Tot atunci am despagubit pe fosta sotie cu 25000 ron pt partea ei de casa si avand inca 2 ani de credite contractate in timpul casatoriei.Toate au avut loc in Romania,in acel timp eu lucrand in Italia fara contract.Dupa divort fosta a venit in Italia stabilndu_se cu un italian.Din octombrie 2012 am inceput sa lucrez cu contract.Acum ea vrea sa ii dau toti banii di urma ,diferenta,si ma ameninta ca imi deschide proces aici in Italia.Poate sa ceara marirea de pensie si din urma aici in Italia?mentionez ca eu am avut cheltuieli ce le pot justifica si am depus in fiecare luna pensia hotarata de judecator in tara.va multumesc