Buna ziua.In ian 2012 am divortat de fosta sotie,si instanta a stabilit o pensie conform venitului minim pe economie.Din oct 2012 lucrez in iatlia cu contract.Fosta sotie se afla si ea cu copilul aici,si dupa atata timp a vrea nsa deschida proces pt a obtine diferenta de pensie din urma,de cand m_am angajat.Mentionez ca eu am platit la zi cum a hotarat instanta si ea nu mi_a aratat nici un document pt ai vira aici pensia.Eu am facult cheltuieli cu copilul atat cat am avut,pt ca in urma procesului am ramas cu datorii foarte mari !Am incercat o mediere cu ea dar m_am lovit de refuzul ei categoricAcum ea locuieste in concubinaj cu un altcineva.Poate deschide proces aici in Italia sau tre sa deschida in Romania?va multumesc
Poate deschide proces si in Italia pt ca amadoi va aflati acolo, copilul la fel, angajatorul dvs e acolo, se obtine deci mai usor informatia privind venitul dvs.
Veti plati cel mai probabil de la data introducerii cererii.
Divort cu un minor
costel35
buna ziua,as dori sa stiu daca fosta sotie are dreptul de a parasi tara deoarece eu platesc lunar suma stabilita de lege iar copilul nu ma lasa sa il vad .nu ... (vezi toată discuția)