avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara minor

Buna ziua.In ian 2012 am divortat de fosta sotie,si instanta a stabilit o pensie conform venitului minim pe economie.Din oct 2012 lucrez in iatlia cu contract.Fosta sotie se afla si ea cu copilul aici,si dupa atata timp a vrea nsa deschida proces pt a obtine diferenta de pensie din urma,de cand m_am angajat.Mentionez ca eu am platit la zi cum a hotarat instanta si ea nu mi_a aratat nici un document pt ai vira aici pensia.Eu am facult cheltuieli cu copilul atat cat am avut,pt ca in urma procesului am ramas cu datorii foarte mari !Am incercat o mediere cu ea dar m_am lovit de refuzul ei categoricAcum ea locuieste in concubinaj cu un altcineva.Poate deschide proces aici in Italia sau tre sa deschida in Romania?va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:55, 8 Iunie 2014
Poate deschide proces si in Italia pt ca amadoi va aflati acolo, copilul la fel, angajatorul dvs e acolo, se obtine deci mai usor informatia privind venitul dvs.
Veti plati cel mai probabil de la data introducerii cererii.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara minor marian85 marian85 Buna seara!In urma divortului de fosta sotie judecatorul a stabilit o pensie alimentara de 160 ron,in ianuarie anul 2012.Tot atunci am despagubit pe fosta ... (vezi toată discuția)
Ieșire din țară cu minorul fără acordul celuilalt părinte, pensie de întreținere și multe complicații. vă rog să mă ajutați vanesa1605 vanesa1605 acum 15 ani m-am casatorit nu dupa mult timp am plecat cu el in spania unde locuia de multi ani cand am ajuns m_am interesat ca eram insarcinata de el de ... (vezi toată discuția)
Divort cu un minor costel35 costel35 buna ziua,as dori sa stiu daca fosta sotie are dreptul de a parasi tara deoarece eu platesc lunar suma stabilita de lege iar copilul nu ma lasa sa il vad .nu ... (vezi toată discuția)