avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marire pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie alimentara minor

Buna seara!In urma divortului de fosta sotie judecatorul a stabilit o pensie alimentara de 160 ron,in ianuarie anul 2012.Tot atunci am despagubit pe fosta sotie cu 25000 ron pt partea ei de casa si avand inca 2 ani de credite contractate in timpul casatoriei.Toate au avut loc in Romania,in acel timp eu lucrand in Italia fara contract.Dupa divort fosta a venit in Italia stabilndu_se cu un italian.Din octombrie 2012 am inceput sa lucrez cu contract.Acum ea vrea sa ii dau toti banii di urma ,diferenta,si ma ameninta ca imi deschide proces aici in Italia.Poate sa ceara marirea de pensie si din urma aici in Italia?mentionez ca eu am avut cheltuieli ce le pot justifica si am depus in fiecare luna pensia hotarata de judecator in tara.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 27 Mai 2014
La ce diferenta va referiti exact ?
Dvs aveati obligatia sa platiti 160 de lei. Vrea mai mult, numai in instanta poate cere daca dvs nu ii dati mai mult. Marirea de pensie daca o va obtine se va plati cu data introducerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara roxi13 roxi13 Se poate cere plata pensiei alimentare si retroactiv? De exemplu, sa se ceara adeverinta de la locul de munca al fostului sot, cu perioada de la divort pana in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita alinaralu alinaralu Buna Ziua, Am si eu o problema si as vrea daca se poate sa imi dati si mie un sfat In martie 2007 am avut prima infatisare pentru divort cu un minor la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor marian85 marian85 Buna ziua.In ian 2012 am divortat de fosta sotie,si instanta a stabilit o pensie conform venitului minim pe economie.Din oct 2012 lucrez in iatlia cu ... (vezi toată discuția)