Buna seara!In urma divortului de fosta sotie judecatorul a stabilit o pensie alimentara de 160 ron,in ianuarie anul 2012.Tot atunci am despagubit pe fosta sotie cu 25000 ron pt partea ei de casa si avand inca 2 ani de credite contractate in timpul casatoriei.Toate au avut loc in Romania,in acel timp eu lucrand in Italia fara contract.Dupa divort fosta a venit in Italia stabilndu_se cu un italian.Din octombrie 2012 am inceput sa lucrez cu contract.Acum ea vrea sa ii dau toti banii di urma ,diferenta,si ma ameninta ca imi deschide proces aici in Italia.Poate sa ceara marirea de pensie si din urma aici in Italia?mentionez ca eu am avut cheltuieli ce le pot justifica si am depus in fiecare luna pensia hotarata de judecator in tara.va multumesc
La ce diferenta va referiti exact ?
Dvs aveati obligatia sa platiti 160 de lei. Vrea mai mult, numai in instanta poate cere daca dvs nu ii dati mai mult. Marirea de pensie daca o va obtine se va plati cu data introducerii cererii.
Pensie alimentara
roxi13
Se poate cere plata pensiei alimentare si retroactiv? De exemplu, sa se ceara adeverinta de la locul de munca al fostului sot, cu perioada de la divort pana in ... (vezi toată discuția)