avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu un minor

buna ziua,as dori sa stiu daca fosta sotie are dreptul de a parasi tara deoarece eu platesc lunar suma stabilita de lege iar copilul nu ma lasa sa il vad .nu lam mai vazut din luna ianuarie 2013 ,iar ea este plecata in italia cu tot cu copil din martie 2013 pensia alimentara a baiatului meu ajunge la sora ei cu 3 copii.mentionez faptul ca nu am fost instiintat de instanta tot timpul divortului la care mi_a luat si toate bunurile din casa.ce as putea sa fac va multumesc
puteti face un nou proces prin care sa va schimbati situatia.
va multumesc
Pentru a face un nou proces trebuie stiuta situatia si fara a se vedea actele degeaba deschide proces.
Procese poate deschide la fiecare 2 luni dar important este ce ar obtine si daca ar avea sau nu sanse reale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire din țară cu minorul fără acordul celuilalt părinte, pensie de întreținere și multe complicații. vă rog să mă ajutați vanesa1605 vanesa1605 acum 15 ani m-am casatorit nu dupa mult timp am plecat cu el in spania unde locuia de multi ani cand am ajuns m_am interesat ca eram insarcinata de el de ... (vezi toată discuția)
Despre iesirea din tara cu copil minor fara acordul tatalui costantin11 costantin11 fosta sotie a plecat cu copilul minor de 5 ani in italia fara acordul meu din luna martie 2013 ,santem divortati ,platesc pensie alimentara lunar iar ea zice ... (vezi toată discuția)
Reținere AnO123 AnO123 Bună. Scriu aici în speranța că o să mă puteți ajuta cu un sfat și o cale pentru a rezolva situația. Prietenul meu a stat în Italia în perioada ... (vezi toată discuția)