avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate catalinavizitiu

Activitate catalinavizitiu

Răspuns la discuția dezbatere mostenire
va multumesc chiar a fost pe intelesul meu
Răspuns la discuția dezbatere mostenire
Totuși un răspuns voi găsi pe forum.,.... chiar dacă dumneavoastră nu aveți răbdare să-mi explicați,vor fi altii.Mulțumesc pentru răspuns.
Răspuns la discuția dezbatere mostenire
si daca ei nu vin la proces? si dac nu se dechide un proces atunci ce se va intampla?
In urma cu doi ani tatal meu si fratele lui au mostenit un apartament cu doua camere de la parinti.Acum un an a decedat si fratele tatalui meu.fratele tatalui meu are doi copii si sotia defunctului.In urma unor discutii cu un notar sa stabilit ca copii defunctului sa i-si dezbata motenirea de pe tata,mai apoi sa dezbata mostenire din partea bunicilor.Insa timpul de dezbatere a mosteniri a trecut iar copii unchiului meu inca nu au dezbatut mostenirea din parte tatalui lor lasand toata situatia suspendata. Intrebarea mea este cum poate tatal meu sa intre in posesia apatamentului lasat de parintii lui, daca cei doi copii ai defunctului nu vor sa actioneze ?
Răspuns la discuția Cale de acces
revin cu noi informatii.
fostul proprietar in 2010 a facut cerere pe propria raspundere ca detine teren exact langa proprietatea mea,blocandu-mi astfel calea de acces.verificand si in arhiva primariei am obtinut informatia precum ca in anul 2008 fostul proprietar detiea la acel moment numai proprietatea cumparata de mine in 2009 si nici un altfe de teren langa proprietatea cumparata de mine. acum ce e de facut?
Răspuns la discuția Cale de acces
multumesc revin cu informatii dupa ce ma interesez mai bine
Răspuns la discuția Cale de acces
nu stiu efectiv cum ? de asta am o mare dilema?in concluzie trebuie sa merg la primarie si apoi cui sa recla aceasta magarie?
Răspuns la discuția Cale de acces
da am deschis rol pe terenul cumparat in 2009 anul trecut si intabularea sa facut in 2009 pe numele meu
Discuție Cale de acces
am o proprietate cumparata in 2009 cu 7 prajini de teren cumparata cu acte in regula la notar,insa fotul proprietar a facut rol la primarie pe calea de acces in fata proprietatii anul acesta 2014 luna trecuta.intrebarea mea este daca e legal asa ceva? si daca are dreptul sa-mi ingradeaca dreptul meu spre calea de acces?#-o