am o proprietate cumparata in 2009 cu 7 prajini de teren cumparata cu acte in regula la notar,insa fotul proprietar a facut rol la primarie pe calea de acces in fata proprietatii anul acesta 2014 luna trecuta.intrebarea mea este daca e legal asa ceva? si daca are dreptul sa-mi ingradeaca dreptul meu spre calea de acces?#-o
Nu ati vrea sa mergeti la Primarie si sa solicitati sa va comunice daca a fost deschis rol fiscal pe acest teren de acces despre care vorbiti si daca da .. in temeiul carui document? Sa nu aveti surprize ..... Dvs. v-ati deschis rol fiscal pe terenul cumparat in 2009 ? Ati verificat incheierea de intabulare -pe numele dvs. - pe care trebuia sa o primiti dupa incheierea vanzarii ?
Inainte sa reclamati aflati despre ce este vorba. In mod normal rolul fiscal se deschide in temeiul unor inscrisuri. Aflati care sunt acelea apoi vedem ce mai este de facut.
Drum servitute
mihai62
Sunt propietar pe o curte,416mp din total de 460mp,restul fiind parte indiviza atribuita la trei proprietari ce detin trei apartamente din patru,al patrulea ... (vezi toată discuția)