avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

In urma cu doi ani tatal meu si fratele lui au mostenit un apartament cu doua camere de la parinti.Acum un an a decedat si fratele tatalui meu.fratele tatalui meu are doi copii si sotia defunctului.In urma unor discutii cu un notar sa stabilit ca copii defunctului sa i-si dezbata motenirea de pe tata,mai apoi sa dezbata mostenire din partea bunicilor.Insa timpul de dezbatere a mosteniri a trecut iar copii unchiului meu inca nu au dezbatut mostenirea din parte tatalui lor lasand toata situatia suspendata. Intrebarea mea este cum poate tatal meu sa intre in posesia apatamentului lasat de parintii lui, daca cei doi copii ai defunctului nu vor sa actioneze ?
Cel mai recent răspuns: catalinavizitiu , utilizator 08:39, 13 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie deschis proces.
Nu exista alta cale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dezbatand succesiunea in instantaSucces
si daca ei nu vin la proces? si dac nu se dechide un proces atunci ce se va intampla?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai multe amanunte le discutati cu un av fata in fata in cadrul unei consultatii,un forum nu va poate raspunde la toate intrebarile.
Totuși un răspuns voi găsi pe forum.,.... chiar dacă dumneavoastră nu aveți răbdare să-mi explicați,vor fi altii.Mulțumesc pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Succesiune simasabina simasabina Buna ziua! As dori sa stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: X a decedat ,care are doi copii si doi frati.Copii nu doresc mostenirea ,fratii vor sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire dumitracheramona dumitracheramona Buna ziua, Suntem 3 mostenitori , in stiuatia in care unul din mostenitori nu se prezinta la se la sucesune , ce trebuie sa facem sa -l dam in ... (vezi toată discuția)
Drept civil - mosteniri apeiron2 apeiron2 Rog sa ma lamureasca cineva cu privire la o mostenire. Sunt singura care a acceptat mostenirea prin declaratie notariala in termen. Mai sunt mostenitori de ... (vezi toată discuția)