Cand instanta numeste expertul cunoaste specialitatea lui, nu poate face o astfel de eroare, din moment ce expertul a depus raportul de expertiza, in specialitatea cadastru, nu poate fi din motive imputabile expertului. In alta ordine de idei, onorariile provizorii, si asa sunt foarte mici , si de regula nu in conformitatea cu normativele in vigoare si legea 217/2007. Procedural daca stiti o astfel de procedura de retragere de onorariu in conditiile in care raportul de expertiza a fost facut in conformitate cu OG, 2/2000
Un expert a efectuat o expertiza tehnica judiciara specialitatea cadastru intr -o cauza, a avizat expertiza conform regulamentului de avizare la OCPI. OCPI, a dat respingere nefiind intocmit planul parcelar, desi conform regulamentului de avizare nu trebuie sa depuna spre avizare acest plan parcelar. Expertul nu a intocmit si evaluarea imobilului, neavand specialiataea de evaluator. Expertiza a fost depusa la termen. Cu toate astea instanta dispune retragerea onorariului de expert. Dupa cate stiu eu nu exista acesta procedura. Stie cineva in baza carui articol a dispus instanta acest fapt. OG2/2000, nu prevede acest fapt.
In urma uni partaj cu fosta sotie, curtea de apel a stabilit ca am de dat o suma fostei sotii, 18500 euro.tot in recurs se constata ca 9000 de euro care erau deja la fosta sotie se constata ca sunt bun comun , si eu trebuie sa primesc 4500euro de la ea. Am convenit sa vand un imobil si sa platesc datoria.
executorul judecatoresc fac un abuz si stabileste ca as avea datorie 27500 euro
si imi executa cei 25,ooo euro luati pe imobil, nu face vorbire despre ce am eu de primit .Contest in instant, si dupa multe tergiversari âale executorului instant imi respinge contestatia .Mentionez faptul ca a tebuit a merg la executor sa cer copia dosarului/ Imobilul a fost vandut cu acordul eexcutorului prin adresa la notarul care inceheie actul de vanzare cumparare. Dupa acest accord modifica sumele crescendo, 9000 euro, 14ooo, 27500. este un abuz clar si de oparet si de alta. (executor judecator) Precizez ca fosta este magistrat