avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obtinere finantare nerambursabila
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obtinere finantare nerambursabila

Sunt o intrepreprindere individuala, care se ocupa cu expertize topo , pot obtine o finantare nerabusabila , daca da unde si cui sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:48, 27 Octombrie 2014
Formele de organizare PFA, I.I, I.F nu sunt eligibile pentru finantare din fonduri europene si nici prin programe guvernamentale( exceptie sunt femeile, prin programul Femeia manager).
Daca infiintati SRL-D atunci puteti accesa programe nationale pentru debutanti si program START.
multumesc pentru raspus
Cu deosibita consideratie
Stefan
Ceea ce am omis sa va spun este ca pentru SRL-D costurile de infiintare sunt 0 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene marian_2010 marian_2010 am concesionat de curand o cladire pe 49ani si vreau sa fac un magazin si un cafebar pot obtine fonduri ne rambursabile pt amenajarea cladiri sau vrun ajutor ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Pfa it: fonduri nerambursabile adsivlad adsivlad Buna ziua. Sunt PFA norma de venit in domeniul IT. Ma intereseaza sa stiu in ce masura pot beneficia de fonduri nerambusabile in activitatea mea. (vezi toată discuția)