avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate mihainicolau

Activitate mihainicolau

Va multumesc pentru lamuriri si celeritatea raspunsurilor!
Buna ziua. Daca un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si care beneficiaza in prezent de stimulentul de insertie, intra in concediu medical, mai beneficiaza in continuare pe perioada concediului medical de stimulentul de insertie?
Răspuns la discuția Plangere protectia consumatorului
Va multumesc pentru raspuns, voi urma sfatul dvs.
Răspuns la discuția Plangere protectia consumatorului
problema sta in felul urmator. Produs a venit repede din service, dar a venit cu alt acumulator. In procesul verbal scrie reparatia care s-a facut dar nu si inlocuirea acumulatorului. Eu am avut notat seria vechiului acumulator. As putea face ceva in situatia aceasta?
Buna ziua.
Sunt in urmatoarea situatie. Am cumparat un produs de la un magazin si dupa cateva zile s-a stricat. L-am dus la magazinul de unde a fost achizitionat pentru a fi trimis la garantie la un service din Bucuresti. Eu acum nu pot lua legatura nici cu cei de la magazin si nici cu cei de la service pentru ca nu raspund la telefoane si eu as dori sa ma interesez de stadiul produsului(daca s-a remediat problema, daca mai dureaza etc.). Pentru ca refuza sa comunice cu clientii, sau ceva de genul acesta, pot face o sesizare la protectia consumatorului? Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspunsuri tuturor, am rezolvat problema inainte de a pleca din tara, am incheiat pe numele meu pentru ca nu am avut alta alternativa.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Am rezolvat problema inainte de a pleca din tara.
Răspuns la discuția informatie act donatie
Multumesc pentru raspuns, as dori sa imi spuneti daca in contractul de donatie pot pune urmatoarea clauza: bunul sa nu poate fi instrainat ( donatarul sa nu poata face transfer de proprietate) unor terti pe toata perioada donatiei. Si in ce conditii pot revendica donatia facuta.
Buna ziua. As dori sa fac un act de donatie pentru un autoturism bunicii mele si as vrea sa stiu daca pot face un act de donatie conditinat. As dori ca in acea donatie sa fie stipulate urmatoarele conditii: bunul sa nu poata fi instrainat unor terti ,sa nu faca obiectul mesei succesorale dupa decesul bunicii, iar in caz de deces sa imi revina inapoi. As dori sa stiu daca este legal din punctul dvs de vedere. Multumesc anticipat.
Multumesc pentru operativitatea raspunsului. In referire la sensul intrebarii, ma intereseaza daca polita de asigurare obligatorie RCA precum si casco, poate fi incheiata pe numele comodatarului (utilizatorul de fapt) si daca in aceste conditii isi produce efecte juridice fata de terti. Mentionez ca in contractul de comodat, am stipulat in sarcina comodatarului, obligatia acestuia de a achita politele de asigurare pe toata durata de folosinta a bunului in numele sau.