Am inteles! deci daca mi-as angaja un avocat,as avea sanse mai mari sa nu ajung la tribunal in ciuda faptului ca am avut asupra mea aceea cantitate de cannabis?in afara de 0.5 g de cannabis care le au gasit si cred ca au si niste interceptari telefonice, in care sunam eu pe unul din dealeri,nu stiu daca mai au si altceva!
Atat timp cat eu nu am vandut si nu am facut trafic in niciun fel,nu au cum sa aiba probe! pentru consum poate da procurorul o decizie daca doreste sau tot la tribunal se ajunge?
Multumesc!da am scris de mai multe ori.. dar daca se dovedeste ca nu am facut trafic,si normal asa ar trebui pentru ca nu am facut trafic...doar am consumat! cu cantitatea de mi a fost gasita,daca le dovedesc ca era doar pt mn si ca o foloseam pt consum,poate sa mi fie schimbata incadrarea de acum in ceea de martor si sa nu fiu dat in judecata?
mai exista si alte persoane care sunt implicate...unele din ele sunt arestate,nu cunosc decat una singura de la care cumparam!chiar si in cazul in care am fost prins cu 0.5 g de cannabis acasa se poate termina la nivel de procuratura?
As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de trafic de droguri,dar nu am facut asta,doar am consumat! nu stiu de unde au venit acuzatiile acelea! Multumesc!
Nu e marea problema! am vreo 800 de poze cu mine si prieteni de ai mei,nu e nimic legat de cannabis sau ceva de genul! vreau sa va intreb cum e posibil ca dintr un oras de vreo 20000 de locuitori, ce li s a parut asa periculos la mine de m au ridicat de acasa,probabil m au filat de cateva luni de zile,dar in afara de a ma duce sa cumpar de la un tip care e in arest acum nu am facut nimic iesit din comun! si asta de 3 ori cel mult pe luna timp de vreo 8 9 luni ! cum pot sa ma acuze de trafic de droguri? si pe alti care poate s au intalnit de mai multe ori cu tipul respectiv is bine,nu au nicio problema!
Sunt acuzat de trafic de droguri,dar nu am facut asa ceva nicioadata,doar am consumat! la DIICOT mi a fost ridicat telefonul, ce sanse am sa mi l recapat ? e cumparat din bani parintilor,nu e cumparat pe bani ilegali! ar putea fi confiscat??Multumesc!
Buna ziua! sunt implicat intr un dosar penal,mi-a fost gasita o cantitate de 0.5 g de cannabis si cred ca in final voi fi gasit vinovat de detinere si consum de cannabis! puteti sa mi spuneti va rog frumos care ar fii cea mai mica pedeapsa care as putea sa o primesc dupa noul cod penal???Multumesc.Dan Iulian