avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pentru detinere de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pentru detinere de droguri

Buna ziua! sunt implicat intr un dosar penal,mi-a fost gasita o cantitate de 0.5 g de cannabis si cred ca in final voi fi gasit vinovat de detinere si consum de cannabis! puteti sa mi spuneti va rog frumos care ar fii cea mai mica pedeapsa care as putea sa o primesc dupa noul cod penal???Multumesc.Dan Iulian
Cel mai recent răspuns: im0rtel , utilizator 14:38, 15 Iunie 2014
daca sunteti la prima abatere si cantiatea era pentru consum personal ( trebuie sa declarati asta ) veti scapa cu avertisment si o perioada de probatiune. nu sunt avocat . este strict o parere personala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri! spawn29 spawn29 As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)
Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa procedez? doruvictor doruvictor Am fost prins in cadrul unui festival de muzica de langa orasul X cu o mica cantitate de cannabis (sub jumatate de gram), in timp ce imi faceam o tigara cu ea. ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri - 210 grame de cannabis, consecinte oanas1 oanas1 am un prieten cu varsta de 23 de ani student , fara nici o abatere de la lege pana mai de curand cand a primit un pachet de la cineva din SPANIA care continea ... (vezi toată discuția)