am un prieten cu varsta de 23 de ani student , fara nici o abatere de la lege pana mai de curand cand a primit un pachet de la cineva din SPANIA care continea 210 grame cannabis . A fost prins in flagrant in timp ce ridica coletul si a fost arestat preventiv pentru 29 de zile ... . Tin sa mentionez ca acesta a recunoscut fapta si a declarat ca acea cantitate de cannabis era pentru consum propriu. LA domiciliul acestuia s-a facut perchezitie in urma careia nu s-a gasit nici o alta substanta interzisa sau alte obiecte incriminatorii...as dori sa stiu care sunt riscurile reale si ce pedeapsa poate primi tinand cont ca are un avocat de nivel mediu .
E greu de spus ce pedeapsa va primi.
Oricum daca recunoaste fapta diferentele dintre avocati nu conteaza foarte mult.
Instanta nu o sa creada ca atata cantitate era pentru consum propriu.
Avocatul nu v-a spus ca au si interceptari de convorbiri?
Totusi, vorbim de o cantitate de peste 200 de g...este pentru consum propriu in urmatoarele 12 luni? el si daca primea un kg putea declara tot consum propriu...va fi dificil sa se interpreteze o asemenea cantitate pentru consum propriu.
a declarat ca, consuma in jur de 2-3 grame pe zi ... asta ar insemna ca i-ar ajunge undeva la 3 luni... dar daca si-a recunoscut fapta poate fi redusa pedeapsa ,si cu cat???
Plante cannabis
Undine
Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema - in casa mea au fost gasite in urma unei perchezitii cateva plante de cannanbis. ... (vezi toată discuția)