avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate shre-khan

Activitate shre-khan

Buna ziua,in luna februarie am fost la o aniversare unde am baut circa 300 ml whisky,am plecat de acolo cu masina am ajuns in parcarea unui club,in spatele meu in parcarea clubului a venit o masina de politie a asteptat sa coboare pasageri din masina dupa care au trecut de mine,am parcat,am incuiat si m-am indepartat circa 2-3 metri de masina cand un politist m-a strigat sa ma intorc sa ii dau actele masinii,in aerul expirat am avut 0,60,sangele nu a iesit pt ca nu l-am platit,in procesul de constatare scria ca am fost oprit in trafic pe strada din intrare parcari,am scris in procesul de constatare ca am mentiuni de facut in prezenta avocatului,dar asta am inteles ca abia la prima infatisare,in dosar scrie ca nu am prezentat pericol social,eram lucid si am cooperat dar eu vreau sa stiu daca nu cumva au facut vre-un abuz si daca pot face ceva in sensul asta poate,imi da nop pt ca o amenda penala m-ar lasa fara loc de munca.
Buna ziua,tatal meu a administrat si a patit impozitul pe 5 ha si o casa timp de 10 ani,actele de proprietate ale bunicului meu nu sunt decat in copie,.pentru ca originalul nu l-au gasit.Dupa decesul bunicilor nici un frate de-al tatalui nu s-a interesat nici de pamant nici de case,tatal meu suportand cheltuielile de inmormantari,spitalizari si oranduirile bisericesti pt amandoi bunici,dovedind cu acte si martori .Intrebarea mea este cum poate deveni proprietar?