avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte pamant- dovada proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte pamant- dovada proprietate

Buna ziua,tatal meu a administrat si a patit impozitul pe 5 ha si o casa timp de 10 ani,actele de proprietate ale bunicului meu nu sunt decat in copie,.pentru ca originalul nu l-au gasit.Dupa decesul bunicilor nici un frate de-al tatalui nu s-a interesat nici de pamant nici de case,tatal meu suportand cheltuielile de inmormantari,spitalizari si oranduirile bisericesti pt amandoi bunici,dovedind cu acte si martori .Intrebarea mea este cum poate deveni proprietar?
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 09:06, 3 Iunie 2014
Trebuie sa mearga la notar pt. dezbaterea succesiunii.
Cu toate acestea, tatal nu ii poate inlatura de la mostenire pe fratii sai. Se pot intelege, insa asupra cotelor de impartit sau tatal poate solicita despagubiri din partea fratilor pt. cheltuielile facute exclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la dezbatere succesiune doar pentru unul din bunuri carmenbucur carmenbucur Revin in forum : se vrea dezbaterea succesiunii dupa bunici intre cei 3 frati ai mamei si noi, mostenitorii mamei( eu si fratele meu avem succesiunea ... (vezi toată discuția)
Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire catalina123456 catalina123456 Sunt din Constanta ....am si eu o mare problema.. daca mi-ati putea da un raspuns printr-un e`mail...as vrea sa ma reprezentati in judecata,in 2 ... (vezi toată discuția)