avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate Danmarius2204

Activitate Danmarius2204

Si daca sunt in curs de judecare tot se prescrie???ca atunci inseamna ca este prescrisa fapta savarsita.
Răspuns la discuția Amenintari santaj Urgent
Buna, in legatura cu acest santaj, a fost un flagrant,dar nu au fost probe suficiente. Acuma problema e ca acea persoana ma cauta sa se razbune. Tin sa precizez ca este o persoana foarte periculoasa,cunoscuta si de catre organele de politie. Imi este frica sa ies din casa. Nu dorm noaptea,sunt disperat. Tremur de frica lui. Trebuie sa merg neaparat la un psihiatru sau la vreun control. Nu mai pot. Va rog sa ma ajutati . Ce pot face.? Sa merg la parchet? Sa pun o plangere? Politia nu face nimic. E un tip periculos. A si injunghiat o persoana. Va rog niste sfaturi.
Răspuns la discuția Amenintari santaj Urgent
A fost depusa,dar degeaba. Si persoana care santajeaza este un interlop. Imi este rrica sa ies si pana la magazin. Ca ma urmareste.
In cazul unei infractiuni de fals in inscrisuri , din 2008, a fost pusa in miscare actiunea penala si este in curs de judecare. Exista vreun termen de prescriptie? Tin sa precizez ca dosarul este pe rolul instantei din 2009. Multumesc
Buna, am o problema grava. De cateva zile sunt amenintat ca daca nu ofer o suma de bani o sa fiu batut,nu voi iesi din casa,etc. Nu am nici o datorie, nimic. Nu stiu ce sa fac