avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari santaj Urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari santaj Urgent

Buna, am o problema grava. De cateva zile sunt amenintat ca daca nu ofer o suma de bani o sa fiu batut,nu voi iesi din casa,etc. Nu am nici o datorie, nimic. Nu stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Danmarius2204 , utilizator 22:49, 4 Iunie 2014
Depuneti plangere la politie.
A fost depusa,dar degeaba. Si persoana care santajeaza este un interlop. Imi este rrica sa ies si pana la magazin. Ca ma urmareste.
Buna, in legatura cu acest santaj, a fost un flagrant,dar nu au fost probe suficiente. Acuma problema e ca acea persoana ma cauta sa se razbune. Tin sa precizez ca este o persoana foarte periculoasa,cunoscuta si de catre organele de politie. Imi este frica sa ies din casa. Nu dorm noaptea,sunt disperat. Tremur de frica lui. Trebuie sa merg neaparat la un psihiatru sau la vreun control. Nu mai pot. Va rog sa ma ajutati . Ce pot face.? Sa merg la parchet? Sa pun o plangere? Politia nu face nimic. E un tip periculos. A si injunghiat o persoana. Va rog niste sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura organizare flagrant dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. Intrebarea mea ar fi, in cazul unui santaj , daca persoana santajata,anunta politia, se recurge la efectuarea unui flagrant,se aplica pe bancnotele ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o întrebare cineva m-a agresat (bătut cu pumnii ... Gabriel! Gabriel! Bună seara, am o întrebare cineva m-a agresat (bătut cu pumni fiind sportiv de performanță) , am ajuns la spital am depus plângere penala... Dar acuma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am fost victima unui furt. doua persoane au ... ValentinDoru ValentinDoru Buna ziua, Recent am fost victima unui furt. Doua persoane au intrat peste mine și familia mea în timp ce dormeam și mi-au sustras telefonul și 2 ... (vezi toată discuția)