Piritul de la care am cumparat are dreptul de a cere despagubiri pentru dreptul de folosinta . In situatia in care eu am cumparat , cine face cererea de despagubire ? Eu ca si cumparator sau piritul vinzator pentru dreptul retroactiv ?
Eu ca si reclamanta am incheiat cu un pirit un antecontract de vinzare cumparare pt cota acesteia de 1/3 . Ramases o diferenta de playa pe care am achitat-o . In aceste conditii aratind acest lucru judecatorului , acesta va tine cont la atribuirea spatiului din cladire ? Deasemeni eventualele sulte ce ar fi trebuit platite intre noi , acum cum s-ar stinge ? Vinzatorul a dat o declaratie in care specifica faptul ca orice taxa , impozit sau alta obligatie materiala imi revine
am inteles multumesc .dar putem cere instantei ca inainte de a se pronunta sa esaloneze aceasta eventuala sulta , noi facind dovasda lipsi de fonduri , venituri ??
Da , ma refeream la faptul ca asi dori sa i se repartizeze o cota mai mare de teren in schimbul sultei ce asi aveao de plata in urma partajarii locuintei . Expertul a terminat partajarea casi si intr-una dintre situatii ar trebui sa platesc o suma de bani pe care nu-i am . Mi-ar conveni sa se compenseze cu o suprafata de teren
Daca trimit o suma de bani prin posta ( nu toata suma datorata ) ci o parte din suma ce reprezinta o suma dataorata ca sulta , iar cel care caruia i o datoram incaseaza suma respectiva de banii , putem pretind faptul ca a acceptat plata in transe ?