avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANTECONTRACT ACHITAT INTEGRAL - CONSECINTE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANTECONTRACT ACHITAT INTEGRAL - CONSECINTE

Eu ca si reclamanta am incheiat cu un pirit un antecontract de vinzare cumparare pt cota acesteia de 1/3 . Ramases o diferenta de playa pe care am achitat-o . In aceste conditii aratind acest lucru judecatorului , acesta va tine cont la atribuirea spatiului din cladire ? Deasemeni eventualele sulte ce ar fi trebuit platite intre noi , acum cum s-ar stinge ? Vinzatorul a dat o declaratie in care specifica faptul ca orice taxa , impozit sau alta obligatie materiala imi revine
Cel mai recent răspuns: ContSters322842 , utilizator 07:22, 12 Iunie 2014
prin hotarare judecatoreasca sa se constate plata integrala si sa se dea hotarare ce tine loc de act de vanzare-cumparare. prin cumpararea dreptului, sulta se stinge fata de vanzatorul dreptului - daca ati mostenitori/coproprietari
da am inteles va multumesc
Piritul de la care am cumparat are dreptul de a cere despagubiri pentru dreptul de folosinta . In situatia in care eu am cumparat , cine face cererea de despagubire ? Eu ca si cumparator sau piritul vinzator pentru dreptul retroactiv ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune ContSters322842 ContSters322842 Suntem trei copropr. fiecare 1/3 ideal . Un copropr. a deschis actiune si ne-a chemat in instanta . Reclamantul si unul dintre copropr. au platit taxa de ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar ilenuta1963 ilenuta1963 Am chemat in judecata pe ceilalti doi coproprietari . Eu impreuna cu unul dintre acestia avem acte de vinzare cumparare , al treilea act de mostenire . Eu ... (vezi toată discuția)
Cerere in fata judecatorului ilenuta1963 ilenuta1963 Au un antecontract de vinzare - cumparare si o declaratie notariala de la vinzator cum ca am achitat intreaga suma cu care am cumparat cota indiviza a acestuia ... (vezi toată discuția)