Eu ca si reclamanta am incheiat cu un pirit un antecontract de vinzare cumparare pt cota acesteia de 1/3 . Ramases o diferenta de playa pe care am achitat-o . In aceste conditii aratind acest lucru judecatorului , acesta va tine cont la atribuirea spatiului din cladire ? Deasemeni eventualele sulte ce ar fi trebuit platite intre noi , acum cum s-ar stinge ? Vinzatorul a dat o declaratie in care specifica faptul ca orice taxa , impozit sau alta obligatie materiala imi revine
prin hotarare judecatoreasca sa se constate plata integrala si sa se dea hotarare ce tine loc de act de vanzare-cumparare. prin cumpararea dreptului, sulta se stinge fata de vanzatorul dreptului - daca ati mostenitori/coproprietari
Piritul de la care am cumparat are dreptul de a cere despagubiri pentru dreptul de folosinta . In situatia in care eu am cumparat , cine face cererea de despagubire ? Eu ca si cumparator sau piritul vinzator pentru dreptul retroactiv ?
Partaj judiciar
ilenuta1963
Am chemat in judecata pe ceilalti doi coproprietari . Eu impreuna cu unul dintre acestia avem acte de vinzare cumparare , al treilea act de mostenire . Eu ... (vezi toată discuția)