sunt proprietar a unui imobil cu 140 de proprietari cat si presedinte de cateva luni in care am aflat ca un spatiu comun de la parterul blocului de 33 mp care este trecut in cartea tehnica a imobilui ca fiind spatiu comun pentru depozitare biciclete a fost intabulat si vandut cu o suma fabuloasa de 45000 de mii euro in anul 2012 dar ocupat abuziv din 200. cum pot afla pe ce baza sa vandut spatiu si daca se poate recupera si prin ce metoda. am intrebat un avocat si mi a spus ca ar fi un demers foarte lung in care ar costa foarte mult taxa de timbru, etc
Buna seara sper sa fiu ajutat cat mai curand ma confrunt cu administratia blocului din 19.12.2013 de cand am devenit proprietarul unei garsoniere printr-o licitatie pe care am castigato. Dupa ce am trimis o scrisoare cu confirmare de primire cu toate actele(proces-verbal de participare licitatie, act de adjudecare, intabulare care scrie destul de clar fara sarcini).Aceasta mi a luato in considerare si mi-a sters toate datoriile care erau pe tabel. Dar problema este alta acum toate datoriile care erau le a pus la toti locatarii printer care ma enumar si eu. si nu ar fii doar asta problema ca a mai pierdut un process cu o doamna din bloc in care asociatia a fost executata si acum platim si suma respective. o alta problema sunt spatiile si panourile publicitare si lucrarile din bloc care nu le afiseaza la afiser pentru a vedea sumele, nu organizeaza licitati si acestea le inchiriaza la pret foarte mic fata de pretul pietei(presupun ca favorizeaza anumiti client) deconteaza multe activitati in contul nostru. presedinta de scara nici macar nu este aleasa de catre oameni este inputernicita de sotul ei care este politist comunitar(pe cand acesta nu are voie sa aiba functia aceasta).Va rog sa imi spuneti in legatura cu legalitatile sau ilegalitatile acesteia daca sunt normale si daca nu unde pot face reclamatie si daca am sanse sa castig in instanta sumele abusive puse. si care sunt legile care credeti ca lea incalcat