avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme asociatie de proprietari

Buna seara sper sa fiu ajutat cat mai curand ma confrunt cu administratia blocului din 19.12.2013 de cand am devenit proprietarul unei garsoniere printr-o licitatie pe care am castigato. Dupa ce am trimis o scrisoare cu confirmare de primire cu toate actele(proces-verbal de participare licitatie, act de adjudecare, intabulare care scrie destul de clar fara sarcini).Aceasta mi a luato in considerare si mi-a sters toate datoriile care erau pe tabel. Dar problema este alta acum toate datoriile care erau le a pus la toti locatarii printer care ma enumar si eu. si nu ar fii doar asta problema ca a mai pierdut un process cu o doamna din bloc in care asociatia a fost executata si acum platim si suma respective. o alta problema sunt spatiile si panourile publicitare si lucrarile din bloc care nu le afiseaza la afiser pentru a vedea sumele, nu organizeaza licitati si acestea le inchiriaza la pret foarte mic fata de pretul pietei(presupun ca favorizeaza anumiti client) deconteaza multe activitati in contul nostru. presedinta de scara nici macar nu este aleasa de catre oameni este inputernicita de sotul ei care este politist comunitar(pe cand acesta nu are voie sa aiba functia aceasta).Va rog sa imi spuneti in legatura cu legalitatile sau ilegalitatile acesteia daca sunt normale si daca nu unde pot face reclamatie si daca am sanse sa castig in instanta sumele abusive puse. si care sunt legile care credeti ca lea incalcat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:36, 4 Iunie 2014
Dar problema este alta acum toate datoriile care erau le a pus la toti locatarii printer care ma enumar si eu.

Dv aveti obligatia sa achitati obligatiile de intretinere de la momentul mutarii in imobil
Cum precizati ca imobilul a fost liber de sarcini,eventuale debite anterioare mutarii dv,pot fi recuperate direct de la vechiul proprietar sau de la persoanele responsabile pentru nedesfasurarea demersurilor pentru recuperare sume cu titlu de restanta
asociatia a fost executata si acum platim si suma respective

Daca exista hotarare definitiva a instantei prin care asociatia de proprietari a fost obligata sa achite o suma,fie respectati hotararea instantei,fie analizati oportunitatea cererii ca suma sa fie achitata de catre aceia direct vinovati
Parcurgeti cu atentie L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
Problemele sesizate sunt inerente si pot fi solutionate cu intelegere si cu toleranta in carul asociatiei de proprietari
Daca la nivelul asociatiei nu se doreste solutionarea,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Abuz presedinte asociatie cipriadon cipriadon Buna seara. Pe scurt, am cumparat un apartament cu doua camere prin licitatie publica, scos la vanzare de catre o banca.Dupa aprox. 1,5 ani am hotarat sa il ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu depozitare pe scara blocului - problema! lexanu lexanu Buna seara! Multumesc pentru faptul ca citit aceste randuri in primul rand. In al doilea rand doresc sa aduc in cunostinta dumneavoastra o problema foarte ... (vezi toată discuția)