avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vanzare-Cumparare spatiu comun fraudulos
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vanzare-Cumparare spatiu comun fraudulos

sunt proprietar a unui imobil cu 140 de proprietari cat si presedinte de cateva luni in care am aflat ca un spatiu comun de la parterul blocului de 33 mp care este trecut in cartea tehnica a imobilui ca fiind spatiu comun pentru depozitare biciclete a fost intabulat si vandut cu o suma fabuloasa de 45000 de mii euro in anul 2012 dar ocupat abuziv din 200. cum pot afla pe ce baza sa vandut spatiu si daca se poate recupera si prin ce metoda. am intrebat un avocat si mi a spus ca ar fi un demers foarte lung in care ar costa foarte mult taxa de timbru, etc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:12, 24 Noiembrie 2014
Daca sunteti atat proprietar cat si presedinte de asociatie,teoretic ar trebui sa detineti in evidenta asociatiei de proprietari intreaga documentatie in baza careia a fost vanduta cota parte comuna
Daca in asociatie nu exista documentele justificative ,aveti dreptul sa solicitati relatii,
eventual sa analizati dosarul existent la OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune asociatii proprietari biancab2005 biancab2005 buna ziua. Intrebarea mea este daca pot folosi boxa de la parterul blocului pentru depozitarea bicicletei. Eu stau la etajul 3. Mentionez ca vecinii de la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează suprafața utilă a unui spațiu de depozitare? nik73 nik73 Buna ziua ! In blocul in care locuiesc, am intabulat un spatiu de depozitare cu intrare din casa scarii si care este situat sub acoperisul inclinat al ... (vezi toată discuția)
bicicleta zgariata vip2you17 vip2you17 Buna seara ma numesc razvan eu locuiesc impreuna cu 2 copiii si nevasta stam in chirie am o problema am legat bicicleta la partner mereu eu locuiesc la ... (vezi toată discuția)