avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bicicleta zgariata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bicicleta zgariata

Buna seara ma numesc razvan eu locuiesc impreuna cu 2 copiii si nevasta stam in chirie am o problema am legat bicicleta la partner mereu eu locuiesc la ultimul etaj (4) o fata a adus 2 biciclete locuieste cu mama ei la partner biciclete ale altora nu mia respectat spatiu astfel a pus pe bicicleta mea si a zgariat vopseaua ma intreb daca pot face reclamatie? mentionez ca sunt si cu probleme de auz sunt membru la asociatia surzilor si mutilor ce este de facut? e groaznic ceea ce se intampla si nu stiu cum sa procedez astept raspunsurile dvs:((X-( copiii care o ramas ai mei afara au spus ca imi fura bicicleta in seara asta , au mai zis ca au furat si din magazin
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2016
vip2you17, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 2 Aprilie 2016
Nu va ia nimeni in serios o astfel de reclamatie. Discutati cu vecina sa fie mai atenta, bicicletele se mai zgaraie.
pai daca biciclete nu sunt ale ei deci spune ca sunt ale ei ea pune bicicletele altora si tocmai pe a mea crezi ca este bine?

Dv ati depozitat bicicleta in partea comuna de imobil
Dv nu puteti ridica pretentii pentru ocuparea unui spatiu din partea comuna imobil de locuit in comun
Conform dispozitii in vigoare proprietarii nu au dreptul sa schimbe destinatia sau aspectul partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
Incercati sa discutati personal cu proprietarul,poate acesta poate sensibiliza presedintele de asociatie
Incercati sa va asigurati bicicleta cu lant si lacat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare în apartament situat la parter blocată de bicicletele și cărucioarele vecinilor Conrad Conrad Buna ziua, am o situatie pe cat de amuzanta...pe atat de deranjanta. Locuiesc la parterul unui bloc si de cateva luni de zile am neplacerea sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari vrea sa interzica locatarilor sa urce cu bicicleta pe casa scărilor Dorin Sergiu Dorin Sergiu Celor din asociația de proprietari le e teama sa nu cumva cei ce-isi țin bicicletele pe casa scării sau in apartament ,să nu murdărească pereții la ... (vezi toată discuția)
Uscatorie ocupata abuziv narcis-andrei narcis-andrei Familia administratorului de bloc, care locuieste la parter, au ocupat uscatoria(parter) in mod abuziv depozitandu-si acolo obiecte personale, sub pretextul ... (vezi toată discuția)