Buna seara ma numesc razvan eu locuiesc impreuna cu 2 copiii si nevasta stam in chirie am o problema am legat bicicleta la partner mereu eu locuiesc la ultimul etaj (4) o fata a adus 2 biciclete locuieste cu mama ei la partner biciclete ale altora nu mia respectat spatiu astfel a pus pe bicicleta mea si a zgariat vopseaua ma intreb daca pot face reclamatie? mentionez ca sunt si cu probleme de auz sunt membru la asociatia surzilor si mutilor ce este de facut? e groaznic ceea ce se intampla si nu stiu cum sa procedez astept raspunsurile dvs:((X-( copiii care o ramas ai mei afara au spus ca imi fura bicicleta in seara asta , au mai zis ca au furat si din magazin
Dv ati depozitat bicicleta in partea comuna de imobil
Dv nu puteti ridica pretentii pentru ocuparea unui spatiu din partea comuna imobil de locuit in comun
Conform dispozitii in vigoare proprietarii nu au dreptul sa schimbe destinatia sau aspectul partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
Incercati sa discutati personal cu proprietarul,poate acesta poate sensibiliza presedintele de asociatie
Incercati sa va asigurati bicicleta cu lant si lacat