avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate irimescucatalin

Activitate irimescucatalin

Buna seara , o singura întrebare am , spre ex dacă lichidatorul judiciar a închiriat spațiul care îl are în administrare și cei care au închiriat nu au plătit niciodată chiria stabilită din 2015 până în 2019 prin 2 firme de ce îl pot acuza pe lichidatorul judiciar (de neglijență sau de abuz în serviciu) pentru că nu a fost în stare să evacueze chiriașii pentru neplata ???? Menționez că în contractele de închiriere avea stipulată aceasta prevedere să evacueze dar nu au fost interesați . Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția info pensia minim garantata
Va multumesc , eu am intrebat daca poate beneficia de pensia minim garantata nu de cea de limita de vârstă
Buna ziua ,
Numele meu este IRIMESCU CATALIN domiciliat in Bucuresti , sector 2 , str Mecet nr 40 , va rog prin prezenta sa imi furnizati informatii referitor la PENSIA SOCIALA MINIM GARANTATA , ma intereseaza aceasta deoarece soacra mea in varsta de 64 ani a lucrat aproximativ 7 ani la societatea AUTOMATICA BUCURESTI inainte de 1989 dupa care a intrerupt deoarece a nascut 5 copii iar serviciul nu la mai reluat , mai precizez ca este casatorita cu socrul meu care beneficiaza de pensia de limita de varsta de aproximativ 1400 sau 1500 lei . In afara de pensia socrului meu nu mai beneficiaza de NICI un venit de oricare alta natura .
Doresc sa aflu daca soacra mea poate beneficia de aceasta PENSIE SOCIALA MINIM GARANTATA si ce documente ar trebui sa depuna la CASA DE PENSII SECTOR 2 .
Va multumesc anticipat ,
IRIMESCU CATALIN
0727793016
irimescucatalin@yahoo.com