avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Lichidatorul judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Lichidatorul judiciar

Buna seara , o singura întrebare am , spre ex dacă lichidatorul judiciar a închiriat spațiul care îl are în administrare și cei care au închiriat nu au plătit niciodată chiria stabilită din 2015 până în 2019 prin 2 firme de ce îl pot acuza pe lichidatorul judiciar (de neglijență sau de abuz în serviciu) pentru că nu a fost în stare să evacueze chiriașii pentru neplata ???? Menționez că în contractele de închiriere avea stipulată aceasta prevedere să evacueze dar nu au fost interesați . Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2019
irimescucatalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 12:32, 15 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depide de calitatea pe care o aveti in procedura si de existenta culpei lichidatorului judiciar si de eventualul prejudiciu creat efectiv.

Raspunsul exact depinde de multe variabile care pot fi identificate studiind dosarul instantei si demersurile concrete ale lichidatorului judiciar.

Ma tem ca nu veti putea primi un raspuns exact aici, pe forum.

De aceea, probabil cel mai potrivit ar fi sa angajati un avocat care sa obtina copii ale documentelor relevante, sa le studieze si sa va puna la dispozitie o opinie juridica.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriașul Tasaroi Tasaroi Am închiriat unei persoane casa luată prin prima prima casa pe baza unui contract fictiv nedeclarat la ANAF.Chiriasul nu ne mai da chiria.Ce as putea face in ... (vezi toată discuția)
Chirie variabila WEO WEO Este ok din punct de vdere legal daca pretul unui contract de inchiriere este variabil in functie de vanzarile pe care le realizeaza chiriasul (care este ... (vezi toată discuția)
Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)