Am achizitionat o poseta; termenul de garantie era de 30 zile. Dupa mai putin de doua saptamani s-a descusut o bareta. Firma care mi-a vandut-o a asigurat reparatia acesteia, dar perioada de reparatie a dutat 16 zile, ca urmare garantia a expirat exact in ziua in care mi-au adus-o. Firma nu a prelungit garantia, motivand ca in cazul in care se mai defecteaza inca o data, nu ar mai fi asigurat repararea acesteia. Eu stiam ca PERIOADA DE GARANTIE SE PRELUNGESTE CU DURATA DE TIMP CAT PRODUSUL S-A AFLAT IN SERVICE PENTRU REPARATII!!! Nu este valabil pentru orice produs?????
Buna ziua! As dori un raspuns, daca se poate: in urma dezbaterii de mostenire detin o patrime dintr-un apartament de 100 m2 si, impreuna cu mama si sora mea 2 hectare de teren intravilan si 500 metri teren intravilan. Este aceasta o problema daca vreau sa obtin credit Prima Casa? Multumesc aniticipat!
Dar in momentul in care se semneaza precontracutul si se da avansul, acest avans nu poate fi pierdut de catre mine???Si as mai avea o intrebare: detin o patrime dintr-un apartament de 100 m2 si impreuna cu mama si sora mea 2 hectare de teren intravilan si 500 metri teren intravilan. Este aceasta o problema deca vreau sa obtin credit Prima Casa?
Am gasit o locuinta care se pare ca este a unei persoane care achizitioneaza locuinte mai ieftine, le renoveaza si le vinde mai scump (samsari sau agenti imobiliari...nu stiu). Ce m-a facut sa cred acest lucru este acela ca pe site-ul de imobiliare apar 4 locuinte identic renovate (gresie, faianta, parchet, culoare pe perete...difera doar usile), aceste imobile fiind scoase la vanzare prin aceeasi firma de imobiliare. Problema nu cred ca este faptul ca ar fi poate un samsar....problema ar fi: cum dumnezeu te poti feri sa nu cazi in plasa unor persoane care ti-ar putea vinde o locuinta pe care legal s-ar putea sa nu o poti avea (dai bani, platesti ceva ce nu va fi al tau)???? E posibil ca un notar sa nu vada acest lucru?
Doresc sa imi cumpar un apartament prin programul "Prima casa". Am facut o simulare la banca in urma careia stiu cam in ce suma as putea sa ma incadrez. Daca as gasi apartamentul, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez de acum inainte?